Bent u op zoek naar een viltglijder voor de metalen poten van uw meubelstukken? Dan heeft Limmie’s Vloerenservice een uitgebreid assortiment voor u. Onze stoelglijders zijn voorzien van een sterke viltlaag en te gebruiken voor veel voorkomende maten van metalen poten. Bekijk het gehele viltglijders-assortiment voor metalen poten hieronder.

 0,85 1,20
 0,95 1,15
 0,60 0,80
 0,95 1,15
 1,20 1,50
 1,85 2,25
 0,35 0,70
 0,75 1,00

Diverse soorten viltglijders voor metalen poten

Voor elke metalen poot een passende glijder, dat is het streven van Limmie's. Om die reden vindt u verscheidende soorten en maten viltglijders in ons assortiment. Van tapijtglijders met of zonder schroefdraad, omdoppen voor om de metalen buizen, verstelbare viltglijders voor schuine stoelpoten tot aan verzonken meubeldoppen. De juiste glijder voor uw metalen poot vindt u bij Limmie's Vloerenlegservice.

Viltglijders voor ronde, holle poten

Verschillende meubelstukken kennen verscheidene soorten poten. De meeste metalen stoelpoten zijn echter rond en hol van binnen. Bij Limmie's vloerenservice vindt u diverse soorten meubeldoppen die geschikt zijn voor deze variant poten. Wilt u een overschuif glijder, een transparante meubeldop van PVC of een verzonken viltdop die verdwijnt in de holle poot. U vindt het bij Limmie's.

Viltglijders voor schuine stoelpoten

Poten die niet recht op de vloer staan, hebben een ander soort viltglijder nodig. Namelijk een meubeldop met een flexibele pen. De pen zorgt ervoor dat uw stoel met alle poten stevig op de grond blijft staan, maar toch uw vloer beschermt. Wel zo comfortabel. De viltglijders voor schuine stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Klik op één van bovenstaande producten om de exacte afmetingen te bekijken.

Bent u de trotse eigenaar van de OMG of de Fourteen Up serie van het merk Zuiver? Dan hebben wij de perfecte viltglijders voor u: Glijders voor OMG & Fourteen Up van Zuiver

Andere soorten viltglijders bij Limmie's

Bent u op zoek naar meubeldoppen die geschikt zijn voor andere doeleinden dan metalen poten? Neem dan eens een kijkje in onze gehele assortiment viltglijders. Onze assortiment is opgedeeld in de volgende categorieën:

Hulp nodig? We helpen u graag

Heeft u een vraag over een product, of mist u iets? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Merken

We leveren o.a. Ondervloeren, Parketlijm, Olie, Lak, Hardwax, Onderhoudsproducten, Reinigingsmiddelen, Verwerkingsproducten, Vloerbescherming, Accessoires etc.

Leverancier van o.a.: Woca, Osmo, Rigostep, Lecol, Blue Dolphin, Bona, Aquamarijn, Floorservice, Monocoat, Eyeleds,