Ben je op zoek naar een viltglijder voor de metalen poten van je meubelstukken? Dan heeft Limmie’s Vloerenservice een uitgebreid assortiment voor je. Onze stoelglijders zijn voorzien van een sterke viltlaag en te gebruiken voor veel voorkomende maten van metalen poten. Bekijk het gehele assortiment viltglijders voor metalen poten hieronder.

 1,00 1,80
 1,40 1,70
 1,30 1,60
 1,50 1,80
 1,75 2,10
 1,95 2,40
 1,50 1,65
 2,60
 0,80 1,70
 1,15 1,75
 0,40 0,85
 0,60 1,00
 0,80 1,10
 0,70 1,35
 0,50 0,80
 0,75 1,00
 0,75 1,10
 0,85 1,20

Diverse soorten viltglijders voor metalen poten

Voor elke metalen poot een passende glijder, dat is het streven van Limmie's. Om die reden vind je verscheidene soorten en maten viltglijders in ons assortiment. Van tapijtglijders met of zonder schroefdraad, omdoppen voor om de metalen buizen, verstelbare viltglijders voor schuine stoelpoten tot aan verzonken meubeldoppen. De juiste glijder voor jouw metalen poot vind je bij Limmie's Vloerenlegservice.

Viltglijders voor ronde, holle poten

Verschillende meubelstukken kennen verscheidene soorten poten. De meeste metalen stoelpoten zijn echter rond en hol van binnen. Bij Limmie's vloerenservice vind je diverse soorten meubeldoppen die geschikt zijn voor deze variant poten. Wil je een overschuif glijder, een transparante meubeldop van pvc of een verzonken viltdop die verdwijnt in de holle poot? Je vindt het bij Limmie's.

Viltglijders voor schuine stoelpoten

Poten die niet recht op de vloer staan, hebben een ander soort viltglijder nodig. Namelijk een meubeldop met een flexibele pen. De pen zorgt ervoor dat je stoel met alle poten stevig op de grond blijft staan, maar toch je vloer beschermt. Wel zo comfortabel. De viltglijders voor schuine stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Klik op één van bovenstaande producten om de exacte afmetingen te bekijken.

Ben je de trotse eigenaar van de OMG of de Fourteen Up serie van het merk Zuiver? Dan hebben wij de perfecte viltglijders voor je: Glijders voor OMG & Fourteen Up van Zuiver

Andere soorten viltglijders bij Limmie's

Ben je op zoek naar meubeldoppen die geschikt zijn voor andere doeleinden dan metalen poten? Neem dan eens een kijkje in onze gehele assortiment viltglijders. Onze assortiment is opgedeeld in de volgende categorieën:

Hulp nodig? We helpen je graag

Heb je een vraag over een product, of mis je iets? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

Merken

We leveren ondervloeren, parketlijm, olie, lak, hardwax, onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen, verwerkingsproducten, vloerbescherming, accessoires en meer.

Leverancier van o.a.: Woca, Osmo, Rigostep, Lecol, Blue Dolphin, Bona, Aquamarijn, Floorservice, Monocoat en Eyeleds.