Algemene voorwaarden

Prijzen

Al onze prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Prijswijziging en/of typefouten onder voorbehoud.

Orderbevestiging

Je ontvangt van ons een orderbevestiging van je bestelling op het door jou opgegeven e-mail adres.

Afhalen

Afhalen kan uitsluitend op afspraak in Groningen. Je wordt op de hoogte gesteld zodra je bestelling klaar staat.

Betaling

Betaling vindt plaats via IDeal, vooraf Overschrijven of contant bij afhalen.

Levering

We leveren 95% van onze producten uit voorraad. Als je op werkdagen voor 14.30 besteld, wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. Je bestelling wordt dan de volgende dag bezorgd. Het kan gebeuren dat je artikel niet op voorraad is. We zorgen er dan voor dat je bestelling binnen 2-3 dagen geleverd wordt. Levering van de producten geschiedt tot de eerste deur op de begane grond. Indien wij de producten niet kunnen afleveren door afwezigheid en/of anderszins zullen we extra vracht-, transport-, verzend- en/of opslagkosten in rekening brengen. Indien wij producten niet kunnen afleveren door afwezigheid en/of anderszins, en welke retour komen, zullen wij de gemaakte verzendkosten in mindering brengen op de creditering van de bestelling.

Afkoelingsperiode

Binnen 14 dagen na bestelling kunt u producten via de retouren pagina retour aanmelden. Retouren welke niet zijn aangemeld worden niet in behandeling genomen. De retour geleverde zending dient compleet, onbeschadigd en in ongeopende verpakking geretourneerd te worden. Kosten voor retour zending komen voor eigen rekening. Retouren: dienen -tenzij schriftelijk anders overeengekomen- binnen 14 dagen na bestelling retour gezonden te worden. In geval van beschadiging, geopende verpakkingen en/of buiten de retour termijn binnen gekomen producten behouden wij ons het recht om de retourzending te weigeren.

Eigendomsvoorbehoud

Alle goederen blijven eigendom van Limmie’s Vloerenservice tot het factuurbedrag geheel en zonder enig voorbehoud is voldaan.

Garantie

Op alle door ons geleverde goederen gelden de door de fabrikant opgestelde garantievoorwaarden en termijnen. De garantieaansprakelijkheid gaat nooit verder dan het bedrag van de door ons geleverde goederen.

Controleplicht

Je wordt geacht de afgenomen goederen te controleren op hoedanigheid, aantal, juistheid en beschadigingen. Na acceptatie van de goederen is hierop geen reclamering meer mogelijk.

Verwerking

Limmie’s Vloerenservice accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor klachten welke zijn ontstaan door verwerkings-, en/of montagefouten van derden.

Privacy van Gegevens

Je persoonlijke gegevens zullen niet aan partners of aan derden worden verstrekt.

Klachten

In geval van klachten dien je binnen 14 dagen na het vaststellen van de klacht Limmie’s Vloerenservice hiervan schriftelijk of per e-mail op de hoogte te stellen. Wij nemen dan direct contact met je op en zullen de klacht al dan niet samen met een vertegenwoordiger van de fabrikant/importeur komen beoordelen. In alle overige gevallen is het Nederlands recht van toepassing.