Viltglijder met schroefdraad

Op voorraad

Deze viltglijder is bedoeld voor stoelen, tafels, banken en kasten met schroefdraad onderin die haaks op de vloer staan (recht).

 1,50 1,65

Koop dit product en verdien tot wel 3 Spaarpunten.

Op werkdagen voor 14:30 besteld = dezelfde dag verzonden!

Verzending € 4,50

Beschrijving

Viltglijder met schroefdraad

De viltglijder met schroefdraad is bedoeld voor stoelen, tafels, banken en kasten met schroefdraad onderin die haaks (recht) op de vloer staan. Je beschermt er je laminaat, houten vloer, pvc, tegels of marmoleum in een handomdraai mee. De viltglijder is voorzien van hoogwaardig kwaliteit schroefdraad en heeft vast vilt. Deze viltglijder is uitsluitend geschikt voor gebruik op vlakke vloeren.

Eigenschappen

  • Inhoud: per stuk
  • Kleur: zwart
  • Diameter kap: 24mm
  • Lengte schroefdraad: 20mm
  • Bevestiging met schroefdraad
  • Beschikbaar met M6, M8 of M10 schroefdraad
  • Voorkomt lawaai/krassen/beschadigingen
  • Voor optimale bescherming van je vloer

Montage

Het monteren van deze viltglijder met schroefdraad is zeer eenvoudig. Als het schroefdraad de juiste diameter heeft, draai je hem gemakkelijk in de buis van je stoel. Vervolgens is je stoel klaar voor gebruik en is je vloer optimaal beschermd.

Tip

Het valt ons op dat meten soms lastig is. Meten is weten zeggen we altijd. Meet daarom altijd goed het schroefdraad op van de stoelpoot. Je bespaart een teleurstelling dat de viltglijder niet in de stoelpoot past. Je stoel is nu goed voorzien van vilt, en kunt genieten van een krasvrije vloer.

Levensduur

Slijtage en dus de levensduur van het vilt is afhankelijk van verschillende omstandigheden, zoals frequentie van gebruik, belasting, vervuiling en oppervlak.

Verzending en levering

Bestel je deze viltglijder op werkdagen vóór 14:30 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en heb je ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis! Zo kun je je vloer zo snel mogelijk beschermen tegen krassen.

Hulp nodig?

Kun je de juiste viltglijder niet vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op. We staan voor je klaar en kijken graag met je mee om de geschikte viltglijder voor je stoel te vinden. Bel 06-53702858 of neem contact op via het contactformulier.

Extra informatie
Schroefdraad

M6, M8, M10