Renovatie van uw vloer

Professionele vloerrenovatie door Limmie’s Vloerenservice

Het onderhouden van je vloer is minstens net zo belangrijk als het onderhouden van andere delen van je huis. Onderschat de waarde van je vloer niet. Het onderhouden van je vloer zal de levensduur aanzienlijk verlengen. Wij bieden verschillende onderhoudsproducten aan voor het onderhouden van je vloer.

Limmie’s biedt naast kwalitatieve onderhoudsproducten ook kwalitatieve renovatiewerkzaamheden aan. Is je vloer dermate beschadigd en/of lelijk geworden dat je het graag wilt laten renoveren? Laat dit over aan Limmie’s Vloerenservice en verzeker jezelf van deskundigheid en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je vloer weer gaat stralen.

Neem contact met ons op

Is mijn vloer toe aan renovatie?

Soms is het niet altijd goed te zien of een vloer toe is aan renovatie. Het kan voorkomen dat een vloer waterschade heeft opgelopen wat de levensduur drastisch kan inkorten. Ook kunnen verschillende componenten in de vloer door andere factoren zijn aangetast waardoor het is gaan rotten. In de meeste gevallen kunnen de kosten van een renovatie worden verhaald op de verzekering. Ben je niet zeker of je woning of pand toe is aan vloerrenovatie? Wij helpen graag met het inspecteren van je vloer en zullen aan de hand daarvan een advies geven.

Wat kun je verwachten?

Wanneer je vloer toe is aan renovatie zullen onze specialisten bepalen welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om deze weer veilig en mooi te maken. Wij begrijpen dat overgaan tot renovatie een grote stap is, daarom bespreken wij graag met je wat je precies kunt verwachten. Wij zorgen er altijd voor dat jij en je omgeving minimaal overlast ervaren. Voordat wij aan de renovatie beginnen moet eerst de oude vloer verwijderd worden. In overleg bespreken we wie deze taak op zich neemt. Wij doen dit met alle liefde voor je en zorgen er dan ook voor dat we de oude vloer meenemen.

Deskundig advies op maat

Wij hebben ervaren dat voor mensen het controleren van de vloer niet altijd de hoogste prioriteit heeft. Toch is het belangrijk om dit jaarlijks te controleren, zelfs als je in een nieuwbouwhuis woont. Profiteer van onze ervaring en vakkundigheid en laat ons je vloer inspecteren en wanneer nodig renoveren. Door het inspecteren en renoveren van je vloer uit te besteden aan Limmie’s ben je altijd 100% verzekerd van een veilige woning waar je jarenlang van kunt genieten.

Persoonlijk advies

Bij Limmie's Vloerenservice staat de klant altijd centraal. Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk onze diensten en producten hieronder:

Leggen

Schuren

Renovatie

Onderhoud

Heb je vragen of opmerkingen aan de hand van onze diensten of producten? Schroom niet om contact met ons op te nemen via 06-53702858 of ons contactformulier. Wij zullen je dan zo snel mogelijk helpen.

Neem contact op