Houten vloeren en parket schuren, lakken en oliën

Vanaf 26,50,- p/m ²

Alles als nieuw dankzij stofvrij vloeren schuren

Hoe goed je je houten vloer ook heeft onderhouden, soms is een grondigere aanpak nodig om ‘m weer mooi te krijgen. Is die van jou daar aan toe? Laat je houten vloeren dan door ons schuren. Met onze gespecialiseerde schuurbehandeling laten wij je vloer er weer als nieuw uitzien. Wij houden overal rekening mee en schuren 99% stofvrij. Zo ervaar je het minste overlast en geniet je van het mooiste resultaat. Maak direct een afspraak!

Maak direct een afspraak

Waarom voor ons kiezen?

Nette prijs, vlotte service.

Skylt lak heeft prachtig mat effect op eikenhouten badmeubel. Hout behoudt de mooie natuurlijke onbehandelde look.

Goed advies, een snelle levering en een goede prijs

Plezierig en professioneel contact waarbij goed -en voor mij geldbesparend- advies werd gegeven. Goede, reële prijzen en een snelle levering. 🙂

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Zeer tevreden, bestelling snel ontvangen. En belangrijker, hele goede kwaliteit.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je vloer wordt in de behandeling meerdere keren geschuurd met verschillende korrelgroottes om alle oneffenheden, beschadigingen en kleurverschillen eruit te halen. Hierdoor wordt de oude lak- of olielaag ook verwijderd. Na het schuren van de grote oppervlakten worden de kleinere delen geschuurd waar de bandschuurmachine niet bij kan. Wanneer je een v-groef vloer hebt, wordt deze uitgefreesd. Heb je een gespijkerde vloer? Geen probleem, we zorgen dat deze gedreveld wordt om vervolgens gevoegd en geschuurd te worden. Bovendien is onze vloerenschuurservice 99% stofvrij, geen gedoe met afplakken dus!

Een complete schuurbehandeling voor je houten vloer

Een houten vloer schuren doe je niet zomaar met de handschuurmachine. Er zijn verschillende vloeren waar verschillende behandelmethoden van toepassing zijn. Daarnaast moeten alle meubels logischerwijs uit de ruimte vertrokken zijn. Limmie’s Vloerenservice is gespecialiseerd in het schuren van je houten- of parketvloer in Groningen en omgeving. Na het schuren van de houten of parketvloer wordt de hele vloer vervolgens gepolijst zodat deze klaar is voor de afwerking. De vloer kan op verschillende manieren afgewerkt worden. We kunnen je vloer voorzien van olie, wax of lak. We zullen samen met jou bekijken wat hierin de beste mogelijkheid is. We komen graag bij je langs om jouw wensen en behoeften door te nemen en zullen hiervoor een passende offerte opstellen.

Vloeren schuren, lakken en oliën

Na de behandeling is het belangrijk dat je vloer van de juiste nazorg geniet. Er moet gewacht worden totdat de olie, wax of lak helemaal goed is uitgehard voordat erop gelopen kan worden. Wij adviseren je om 1 tot 3 dagen te wachten met het plaatsen van meubels om zeker te zijn dat je vloer helemaal uitgehard is.

Ook adviseren wij om je vloer te onderhouden met onze kwalitatieve onderhoudsproducten zodat je zorgeloos jarenlang van je vloer kunt genieten. Vergeet ten slotte niet je meubels te voorzien van nieuwe viltjes zodat deze geen krassen maken op je nieuwe vloer.

Merwin Limberger,

Vloerspecialist en productadviseur

Neem contact op

Vloer schuren en oliën of lakken?

Al vanaf 26,50 per m2

Kosten van vloeren schuren

De prijs van het schuren en behandelen van je vloer hangt af van je wensen en de vloerbehandelingen die nodig zijn. Daarom hangen de totale kosten af van een aantal factoren en hoe wij je vloer gaan aanpakken. Soms komt het voor dat een vloer er slechter aan toe is dan van tevoren gedacht werd. Wanneer er sprake is van rot hout of gevaarlijke situaties adviseren wij je om je vloer te renoveren. Ook hangt de prijs van het schuren af van de totale oppervlakte van je vloer, en het soort hout of parket dat we gaan behandelen. Samen met jou bekijken we hoe je vloer eraan toe is en zullen wij je een advies geven. Wat er ook aan de hand is, wij zorgen ervoor dat je weer kunt genieten van een veilige, strakke en mooie vloer die jaren meegaat. Neem dus gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de kosten van het schuren van je vloer.

Schuren en oliën 2 componenten € 26,50 m2
Schuren en 2 lagen hardwaxolie € 29,50 m2
Schuren en lakken 3 x lakken € 34,50 m2
Schuren en lakken 3 x lakken 2 componenten € 39,50 m2
Schuren en lakken 3 x lakken onbehandelde uitstraling € 45,00 m2
Vellingkant (v-groef) frezen € 5,50 m2
Drevelen parketvloer € 5,50 m2
Voegen parketvloer € 4,50 m2
Afwerklijsten monteren vanaf € 7,00 m1
MDF plinten monteren vanaf € 9,50 m1

Houten vloer laten schuren in Groningen

Wanneer je je huidige vloer een make-over wilt geven is het schuren van je houten of parketvloer een goede optie. Op deze manier verdwijnen eventuele krassen of andere beschadiging doordat de toplaag wordt weggeschuurd. Na het houten vloer schuren kijken wij samen met jou naar een juiste afwerking. Hierdoor kunt je je huidige vloer een compleet nieuw uiterlijk geven. Wij schuren parket en houten vloeren in (provincie) Groningen, maar ook in de kop van Friesland en Drenthe. Neem contact op via onze contactgegevens in de onderstaande alinea!

Kwaliteit en service voor je geschuurde vloer

Wanneer je de offerte hebt goedgekeurd zullen we samen met jou onze werkzaamheden inplannen. Afhankelijk van de grootte van je vloer zullen de werkzaamheden vaak niet meer dan 1 of 2 dagen in beslag nemen. Omdat wij voor 99% stofvrij schuren hoef je niet per se alles af te plakken. De overige voorbereidingen zullen wij persoonlijk met je doornemen.

Persoonlijk advies

Heb je vragen of opmerkingen aan de hand van onze schuurservice of andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via 06-53702858 of ons contactformulier. Onze ervaren deskundigen staan je graag te woord en helpen je met alle plezier verder!

Neem contact op

Houten vloer laten schuren door Limmie’s Vloerenservice

Houten vloeren en parket hebben door de jaren heen veel te verduren. Vlekken, krassen, slijtage en kleurverschillen zijn veel voorkomende beschadigingen die niet te voorkomen zijn. Gelukkig kun je door het schuren van vloeren je houten of parketvloer er weer als nieuw uit laten zien! Als je op zoek bent naar een professioneel vloerenservicebedrijf om je vloer te laten schuren, ben je bij Limmie’s Vloerenservice aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Geef je houten of parketvloer weer een frisse en schone uitstraling met onze gespecialiseerde schuurbehandeling.

Neem contact op