Houten vloeren en parket schuren, lakken en oliën

Houten vloer laten schuren door Limmie’s Vloerenservice

Houten vloeren en parket hebben door de jaren heen veel te verduren. Vlekken, krassen, slijtage en kleurverschillen zijn veel voorkomende beschadigingen die niet te voorkomen zijn. Gelukkig kunt u door het schuren van vloeren uw houten of parketvloer er weer als nieuw uit laten zien! Als u op zoek bent naar een professioneel vloerenservicebedrijf om uw vloer te laten schuren, bent u bij Limmie’s Vloerenservice aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Geef uw houten of parketvloer weer een frisse en schone uitstraling met onze gespecialiseerde schuurbehandeling.

Waarom kiezen voor Limmie’s Vloerenservice?

Vraag hier uw offerte aan

Alles als nieuw dankzij stofvrij vloeren schuren

Wanneer u het hout van uw vloer niet goed onderhoudt, kunt u later voor nare verrassingen komen te staan. Houten vloeren schuren is één van onze vloerbehandelingen die uw vloer weer kunnen herstellen. Wat voor houten vloer of parket u ook heeft, wij gaan kijken hoe we uw vloer het beste kunnen schuren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Uw vloer wordt in de behandeling meerdere keren geschuurd met verschillende korrelgroottes om alle oneffenheden, beschadigingen en kleurverschillen eruit te halen. Hierdoor wordt de oude lak- of olielaag ook verwijderd. Na het schuren van de grote oppervlakten worden de kleinere delen geschuurd waar de bandschuurmachine niet bij kan. Wanneer u een v-groef vloer heeft wordt deze uitgefreesd. Heeft u een gespijkerde vloer? Geen probleem, we zorgen dat deze gedreveld wordt om vervolgens gevoegd en geschuurd te worden. Bovendien is onze vloerenschuurservice 99% stofvrij, geen gedoe met afplakken dus!

Een complete schuurbehandeling voor uw houten vloer

Een houten vloer schuren doet u niet zomaar met de handschuurmachine. Er zijn verschillende vloeren waar verschillende behandelmethoden van toepassing zijn. Daarnaast moeten alle meubels logischerwijs uit de ruimte vertrokken zijn. Limmie’s Vloerenservice is gespecialiseerd in het schuren van uw houten- of parketvloer in Groningen en omgeving. Na het schuren van de houten of parketvloer wordt de hele vloer vervolgens gepolijst zodat deze klaar is voor de afwerking. De vloer kan op verschillende manieren afgewerkt worden. We kunnen uw vloer voorzien van olie, wax of lak. We zullen samen met u bekijken wat hierin voor u de beste mogelijkheid is. We komen graag bij u langs om uw wensen en behoeften door te nemen en zullen hiervoor een passende offerte opstellen.

Vloeren schuren, lakken en oliën

Na de behandeling is het belangrijk dat uw vloer van de juiste nazorg geniet. Er moet gewacht worden totdat de olie, wax of lak helemaal goed is uitgehard voordat erop gelopen kan worden. Wij adviseren u 1 tot 3 dagen te wachten met het plaatsen van meubels om zeker te zijn dat uw vloer helemaal uitgehard is.

Ook adviseren wij om uw vloer te onderhouden met onze kwalitatieve onderhoudsproducten zodat u zorgeloos jarenlang van uw vloer kunt genieten. Vergeet ten slotte niet uw meubels te voorzien van nieuwe viltjes zodat deze geen krassen maken op uw nieuwe vloer.

Kosten van vloeren schuren

De prijs van het schuren en behandelen van uw vloer hangt af van uw wensen en de vloerbehandelingen die nodig zijn. Daarom hangen de totale kosten af van een aantal factoren en hoe wij uw vloer gaan aanpakken. Soms komt het voor dat een vloer er slechter aan toe is dan van tevoren gedacht werd. Wanneer er sprake is van rot hout of gevaarlijke situaties adviseren wij u om uw vloer te renoveren. Ook hangt de prijs van het schuren af van de totale oppervlakte van uw vloer, en het soort hout of parket dat we gaan behandelen. Samen met u bekijken we hoe uw vloer eraan toe is en zullen wij uw een advies geven. Wat er ook aan de hand is, wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van een veilige, strakke en mooie vloer die jaren meegaat. Neem dus gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de kosten van het schuren van uw vloer.

Houten vloer laten schuren in Groningen

Wanneer u uw huidige vloer een make-over wilt geven is het schuren van uw houten of parketvloer een goede optie. Op deze manier verdwijnen eventuele krassen of andere beschadiging doordat de toplaag wordt weggeschuurd. Na het houten vloer schuren kijken wij samen met u naar een juiste afwerking. Hierdoor kunt u uw huidige vloer een compleet nieuw uiterlijk geven. Wij schuren parket en houten vloeren in (omgeving) Groningen, maar ook elders in het land. Neem contact op via onze contactgegevens in de onderstaande alinea!

Kwaliteit en service voor uw geschuurde vloer

Wanneer u de offerte heeft goedgekeurd zullen we samen met u onze werkzaamheden inplannen. Afhankelijk van de grootte van uw vloer zullen de werkzaamheden vaak niet meer dan 1 of 2 dagen in beslag nemen. Omdat wij voor 99% stofvrij schuren hoeft u niet per se alles af te plakken. De overige voorbereidingen zullen wij persoonlijk met u doornemen.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of opmerkingen aan de hand van onze schuurservice of andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via 06-53702858 of ons contactformulier. Onze ervaren deskundigen staan u graag te woord en helpen u met alle plezier verder!

Neem contact op