Stoeldop rond met kogeldop

Op voorraad

Deze ronde stoeldop met kogeldop is geschikt voor stoelpoten met een ronde poot. Door de bolle kop is de stoeldop geschikt voor schuine en rechte poten.

Zie de juiste maat in onderstaande Maattabel

Afmeting is binnenmaat van de stoelpoot

 0,75 1,10

Koop dit product en verdien tot wel 2 Spaarpunten.

Op werkdagen voor 14:30 besteld = dezelfde dag verzonden!

Verzending € 4,50

Beschrijving

Stoeldop rond met kogeldop

Deze ronde stoeldop met kogeldop is geschikt voor stoelpoten met een ronde poot. Door de bolle kop is de stoeldop geschikt voor schuine en rechte poten. De stoeldop is gemaakt van Polyethyleen (PE), weersinvloeden hebben geen invloed op deze dop.

De stoeldop heeft een ronde kop en is daardoor zowel geschikt voor gladde als ruwe vloeren. Hierdoor zijn de stoeldoppen uitermate geschikt voor je tuinstoelen en tuintafel.

Door de doppen te bevestigen onder je stoelen en tafels worden je tegels en vlonders beschermt tegen krassen.

Maattabel

Binnenmaat       Buitenmaat
10-12mm                 16mm
14-15mm                 18mm
16-18mm                 20mm
18-20mm                22mm
21-23mm                25mm
23-25mm               28mm
26-28mm               30mm

Eigenschappen

  • Inhoud: per stuk
  • Kleur: zwart
  • Voor holle stoel- en meubelpoten
  • Binnenmaat stoelpoot 10-12mm t/m 26-28mm
  • Voorkomt krassen/beschadigingen op je tegels en vlonders
  • Voor optimale bescherming van je vloer

Tip

Het valt ons op dat meten soms lastig is. Meten is weten zeggen we altijd. Meet daarom altijd goed de binnenmaat op van je stoelpoot. Je bespaart een teleurstelling dat de dop niet in de stoelpoot past. Als de juiste maat er niet bij staat, neem dan altijd een maat kleiner dan de diameter van de poot. Je kunt namelijk altijd wat tape draaien om de lamellen wat in de stoelpoot gaat zodat de dop genoeg houvast heeft om niet uit de stoelpoot te vallen.

Montage

Het monteren van deze stoeldop is zeer eenvoudig. Als de stoeldop de juiste afmeting heeft, druk je hem gemakkelijk in de poten van je stoel. Vervolgens is dit product klaar voor gebruik en zijn je tegels of vlonder optimaal beschermd.

Levensduur

De eventuele slijtage en dus de levensduur van deze stoeldop is afhankelijk van verschillende omstandigheden, zoals frequentie van gebruik, belasting, vervuiling en oppervlak. Maak de doppen regelmatig schoon.

Verzending en levering

Bestel je deze stoeldop op werkdagen vóór 14:30 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en heb je ze in de meeste gevallen de volgende dag dus al in huis! Zo kun je je terras zo snel mogelijk beschermen tegen krassen.

Hulp nodig?

Kun je de juiste stoeldop niet vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan voor je klaar en kijken graag met je mee om de geschikte doppen voor je stoelen te vinden. Bel 06-53702858 of neem contact op via het contactformulier.

Extra informatie
Afmeting

Ø10-12mm, Ø14-15mm, Ø16-18mm, Ø18-20mm, Ø21-23mm, Ø23-25mm, Ø26-28mm

Montage

Zelfklemmend

Vorm

Rond

Kleur

Zwart

Geschikt voor

Holle poten, Ronde poten

Vloer

Harde vloeren