Legt u uw houten of laminaatvloer op een betonnen vloer? Zorg er dan voor dat u de juiste ondervloer tussen uw houten of laminaatvloer en de betonnen ondergrond kiest. Limmie’s Vloerenservice geeft u advies over de juiste ondervloer voor uw situatie. Limmie’s Vloerenservice heeft de juiste ondervloeren die isoleren, egaliserende en contactgeluid reduceren.


Ondervloer onder houten of laminaat vloer op beton

Het is raadzaam om een ondervloer te leggen tussen uw houten of laminaatvloer en uw betonnen vloer. De belangrijkste redenen hiervoor zijn:

  • Een ondervloer heeft een geluiddempende werking
  • Een ondervloer heeft een Schadebeperkende werking
  • Een ondervloer zorgt voor betere warmte isolatie
  • Een ondervloer houdt vocht tegen

Voordelen van ondervloer op beton

Zoals u merkt zijn er enorm veel redenen waarom u een ondervloer onder uw houten of laminaatvloer moet nemen. Deze redenen hebben we voor u uitgewerkt naar voordelen van een ondervloer op beton.

Als de vloer direct op het beton geplaatst wordt zal de vloer veel meer geluid doorlaten. De ondervloer heeft een geluiddempende werking waardoor de ruimte onder de betonnen vloer niet iedere voetstap zal horen.

Voor de levensduur van uw laminaatvloer of houten vloer is het goed om een ondervloer te laten leggen. Door de ondervloer zal uw vloer niet direct in contact staan met het ruwe en harde beton. Schade en slijtage worden hierdoor enorm ingeperkt.

Doordat er een ondervloer onder uw vloer ligt zal het warmteverlies door de vloer heen enorm ingeperkt worden. Dit scheelt u onderaan de streep veel geld op uw energierekening!

De ondervloer houdt vocht tegen. Het zal ongetwijfeld een keer gebeuren dat u een glas drinken laat vallen op uw vloer. Door de ondervloer belandt de vloeistof niet direct op uw betonnen vloer en wordt de kans op lekkages geminimaliseerd.

Ondervloeren voor op beton bij Limmie’s Vloerenservice

Limmie’s Vloerenservice heeft een uitgebreide keuze aan ondervloeren voor op een betonnen vloer. Als u van plan bent om een houten of laminaatvloer te leggen op beton, bent u bij ons zeker aan het goede adres voor een passende ondervloer voor op beton. U kunt kiezen uit een vochtwerende ondervloer, aluminium ondervloeren en nog veel meer! Bent u geïnteresseerd om een ondervloer voor op beton bij Limmie’s Vloerenservice te kopen dan kunt u deze bestellen in onze webshop of langskomen in onze winkel. Als u nog vragen heeft dan raden we u aan contact met ons op te nemen.

Hulp nodig? We helpen u graag

Heeft u een vraag over een product, of mist u iets? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Merken

We leveren o.a. Ondervloeren, Parketlijm, Olie, Lak, Hardwax, Onderhoudsproducten, Reinigingsmiddelen, Verwerkingsproducten, Vloerbescherming, Accessoires etc.

Leverancier van o.a.: Woca, Osmo, Rigostep, Lecol, Blue Dolphin, Bona, Aquamarijn, Floorservice, Monocoat, Eyeleds,