In een appartement is het extra belangrijk om een goede ondervloer onder je vloer aan te brengen. Je hebt nu eenmaal veel te maken contact- en loopgeluiden in een appartement: niet leuk voor jou, maar ook niet voor je buren! In veel appartementencomplexen geldt daarom een geluidsreducerende norm van 10db voor vloeren. Speciaal voor die woningen hebben wij een aantal ondervloeren geselecteerd die ruimschoots aan deze norm voldoen! Je bestelt ze gemakkelijk en voordelig via onze webshop.

Uitverkocht
 49,95
 69,50
 30,00
 5,50

Waar moet een ondervloer in een appartement aan voldoen?

Woon je in een appartement of flat, dan heb je rekening te houden met je buren. In heel veel appartementencomplexen zijn er daarom ook regels opgesteld voor het type ondervloer dat je gebruikt onder een harde vloer, zoals laminaat of hout. Weet je niet wat voor regels er voor jouw appartement gelden? Doe dan navraag bij je Vereniging van Eigenaren of bij je verhuurmaatschappij.

Meestal geldt er een 10 db geluidsnorm: dat betekent dat de ondervloer die je legt, 10 db van het contactgeluid moet reduceren dat je vloer normaal gesproken oplevert. En het goede nieuws is: alle ondervloeren in onze categorie voor appartementen voldoen aan deze norm!

Alles om je ondervloer te leggen in je appartement

Niet alleen de juiste ondervloeren, ook alles om je ondervloer netjes te leggen in je appartement vind je online bij Limmie’s. Bij sommige ondervloeren is het bijvoorbeeld handig om een vochtwerende folie aan te brengen. En wil je zeker weten dat de stroken ondervloer op hun plaats blijven? Plak ze dan onderling aan elkaar met aluminium ondervloerentape. Wat je ook nodig hebt om je ondervloer te leggen: bij Limmie’s hebben we er al aan gedacht!

Ondervloeren voor andere settings en woningen

Ben je op zoek naar een ondervloer, maar hoeft hij niet per se geschikt te zijn voor gebruik in een appartement? Ook als je andere wensen stelt aan je ondervloer, hebben wij de juiste isolatielaag voor onder jouw vloer. Zoek je bijvoorbeeld een ondervloer die geschikt is voor op een betonnen ondergrond of juist een houten ondergrond? Of wil je een ondervloer die perfect samenwerkt met jouw vloerverwarming en -koeling? Ook dan hebben we een selectie topproducten voor je.

Advies van een professional

Weet je niet goed waar je moet beginnen bij het kiezen van een ondervloer voor jouw appartement? We hebben op deze pagina een mooie selectie voor je gemaakt. Maar wil je graag dat één van onze specialisten eens met je meedenkt over de perfecte ondervloer voor jouw vloer, neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag!

Neem contact op