Je buitenhout weer leven inblazen en voorzien van de beste beschermingslaag? Kies dan voor Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector! Deze Rubio Monocoat olie is makkelijk aan te brengen in een enkele laag en geeft je hout de bescherming die het verdient. Te verkrijgen in tal van sprekende kleuren; nog nooit was het zo makkelijk om je eigen draai te geven aan al je hout buitenshuis! Bij Limmie’s bestel je Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector bovendien altijd tegen de scherpste prijzen.

 26,40 118,80
 7,95 282,70
 7,95 282,70

De beste Rubio Monocoat olie voor buiten

Je kunt Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector ook binnen gebruiken, maar de kwaliteiten van deze Rubio Monocoat olie komen buiten toch wel het beste tot hun recht. Je kunt er alle houtsoorten mee behandelen, en binnen 1 laag is de olie dekkend en kleurecht. Jouw hout schittert het hele buitenseizoen!

  • Geschikt voor alle houtsoorten
  • Perfecte bescherming bij alle weersomstandigheden
  • Makkelijk aan te brengen
  • In één keer dekkend
  • Droogt snel

Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector aanbrengen

1) Reinigen

Voordat je de Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector op je buitenhout kan aanbrengen, ga je het hout eerst grondig reinigen. Dit doe je met een harde borstel en een specialistische reiniger, zoals de Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner. Laat je hout goed drogen voor je de Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector gaat aanbrengen.

2) Aanbrengen

Zorg dat de Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector goed gemengd is en breng hem dan rechtstreeks op het hout aan met een kwast. Laat het 10 minuten inwerken en strijk het daarna met dezelfde kwast nog eens na, zonder nieuwe olie aan te brengen. Na 24 uur drogen is je buitenhout weer klaar voor gebruik!

Rubio Monocoat kleuren

Een groot voordeel van het gebruik van Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector is het Rubio Monocoat kleuren staan bekend als uitermate sprekend en bijzonder levensecht: of je nu voor een naturelkleurige houttint gaat, of een meer uitgesproken kleur als rood of blauw: de Rubio Monocoat kleuren zullen je keer op keer versteld doen staan. De keuze is altijd enorm breed: zeker weten dat je jouw favoriete tint gaat terugvinden in het assortiment van dit merk.

Ook voor andere Rubio Monocoat olie

Klinkt Rubio Monocoat olie je als muziek in de oren, maar wil je het voor andere doeleinden gebruiken dan voor buitenhout? Misschien is een andere Rubio Monocoat olie dan de Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector dan beter geschikt voor jou. Ga je bijvoorbeeld een houten vloer binnenshuis behandelen? Neem dan ook eens een kijkje bij Rubio Monocoat Oil Plus.

Meer Rubio Monocoat olie >

Welke Rubio Monocoat olie is geschikt voor mij?

Twijfel je of Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector voor jouw gebruik het beste product is? Vraag onze specialisten dan gerust om advies. We kennen het Rubio Monocoat olie assortiment van haver tot gort en weten precies welk product je in welke situatie het beste kunt toepassen. Zo kies je altijd een olie die perfect aansluit bij jouw wensen!

Andere vragen en advies

Ook bij andere vragen over het behandelen van hout adviseren we je graag. Onze experts hebben ruime ervaring met het renoveren en behandelen van diverse soorten hout in verschillende situaties. Schroom dus niet en stel jouw vraag!

Neem contact met ons op >