Wil je jouw houten tuinmeubels, gevelbekleding of vlonders opfrissen en voorzien van een nieuwe, beschermende laag? Gebruik dan de houtolie voor buiten uit het uitgebreide assortiment van Limmie’s! Buiten olie van de beste merken, waarmee je gegarandeerd het beste resultaat neerzet. Jouw buitenhout ziet er straks weer als nieuw uit! Bestel vandaag nog online, dan heb je jouw houtolie voor buiten vaak dezelfde week nog in huis.

 16,95 58,95
 21,95 41,95
 27,95 68,95
 27,95 74,95
 27,95 73,95
 27,95 74,95
 27,95 76,95
-9%
 27,95 69,95
 27,95 76,95
 27,95 73,95
 27,95 76,95
 27,95 74,95
 76,95
 27,95 76,95
 26,40 118,80
 7,95 282,70

Buiten olie van de beste kwaliteit

Als je op zoek bent naar houtolie voor buiten, dan ben je bij Limmie’s altijd aan het juiste adres. Niet alleen bieden we je de beste merken buiten olie, we doen dat ook nog eens tegen bijzonder scherpe prijzen! Zo weet je zeker dat je altijd profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met onze buiten olie krijgt je hout weer een mooie, diepe kleur - of breng je een hele andere kleur aan voor een verrassend effect! Je hout krijgt de beste bescherming en kan er weer een heel seizoen tegenaan.

Onze merken

Bij Limmie’s kies je jouw houtolie voor buiten uit een reeks gerenommeerde merken. Merken die weten hoe ze het beste uit jouw buitenhout moeten halen, en hoe ze het moeten beschermen tegen verwering en verkleuring. Kortom: merken waar je van op aan kunt!

Eerst reinigen, dan oliën

Voor het beste resultaat kun je jouw buitenhout eerst reinigen voordat je het gaat oliën. Zeker als het buiten overwinterd heeft! Vaak is het hout vergrijsd en heeft het een troebele finish met veel aanslag, soms met algen of schimmel. Met een goede reiniging ga je de vergrijzing van het hout tegen, en verwijder je ander vuil van het houtoppervlak. Je maakt je hout weer klaar voor een nieuwe laag houtolie voor buiten!

Gebruik een specialistische reiniger zoals de Exterior Wood Cleaner van Rubio Monocoat of Woca. Vergeet niet handschoenen aan te trekken en schrob met een harde borstel je buitenhout weer helemaal schoon. Even afspoelen en laten drogen, en je behaalt straks het maximale effect met jouw houtolie voor buiten!

Ook voor handige accessoires

In onze webshop vind je niet alleen de beste buiten olie, je kunt er ook vanalles vinden om je olie mee aan te brengen. Denk aan handige kwasten, mengbekers of roerhoutjes, maar ook aan complete oliesets waarmee je alles voorhanden hebt wat je nodig hebt. Bestel alles in één keer en ga goed beslagen ten ijs!

Bekijk onze verwerkingsproducten >

Bestel jouw houtolie voor buiten bij Limmie’s

Waarom je jouw houtolie voor buiten zou bestellen bij Limmie’s? Omdat je bij ons altijd profiteert van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. We versturen je buiten olie zo snel mogelijk: vaak betekent dat dat je er binnen een paar dagen al mee aan de slag kunt! Naast korte levertijden en topkwaliteit producten kies je bij Limmie’s ook altijd voor de beste service: we staan je graag terzijde als je onze hulp nodig hebt.

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Gerenommeerde merken buiten olie
  • Snelle levering
  • Uitstekende service

Vragen?

Heb je een vraag aan één van onze specialisten? We kunnen je helpen met allerlei vragen over de behandeling van buitenhout. Schroom dus niet en leg jouw vraag gerust voor! Samen zoeken we naar de beste oplossing en helpen we je verder.

Neem contact met ons op >