Bent u op zoek naar plakvilt voor uw meubels? Dan heeft Limmie’s Vloerenservice een uitgebreid assortiment plakvilt voor u. Onze plakviltjes zijn voorzien van een sterke lijm- en viltlaag, en te gebruiken voor o.a. stoelen, krukken, fauteuils, banken, kasten, vazen etc. Zit u maat er bij de standaard plakvilt niet bij, dan hebben we ook plakvilt welke u naar elke gewenste maat kunt knippen zodat deze altijd passend is voor uw meubelstuk.

Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
 1,00 110,00
 1,00
 0,55 90,00
 0,85 1,20
 0,95 1,15
 0,60 0,80

Waarom plakviltjes?

De reden dat men plakviltjes is natuurlijk om de ondergrond te beschermen. Wie net een nieuwe vloer heeft gelegd, wil deze zo lang mogelijk mooi houden. Vaak komt men op dit moment er ook achter hoeveel producten wel niet in aanraking zijn met de nieuwe vloer. Om krassen te voorkomen kunt u plakviltjes bevestigen onder al deze producten. Deze zijn namelijk makkelijk en snel te bevestigen. U plakt ze gewoon onder het product in kwestie!

Ronde plakviltjes of zelf op maat knippen?

U kunt op veel verschillende manieren uw vloer beschermen tegen krassen. Het voordeel van ronde plakviltjes is dat u ze gelijk onder het meubel kunt plaatsen, en uw vloer is in ieder geval bestendig tegen beschadiging van het heen en weer plaatsen van de stoel. Een ander voordeel is dat u ze makkelijk zelf op maat kan knippen. Dit wanneer de ronde plakviltjes bijvoorbeeld niet het hele oppervlak dekken.

Voldoende bescherming?

Het voordeel van plakviltjes is dat het een voordelige en simpele oplossing is om uw vloer tegen krassen te beschermen. Wel moet u er rekening mee houden dat wanneer deze viltjes vochtig worden, ze viezigheid vasthouden zoals bijvoorbeeld zandkorrels, wat de beschermingsduur van uw vloer kan verkorten.

Wilt u er zeker van zijn dat uw vloer lang beschermt blijft? Dan kunt u eens kijken naar bijvoorbeeld de Scratch no More vloerglijders.

Hulp nodig? We helpen u graag

Heeft u een vraag over een product, of mist u iets? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Merken

We leveren o.a. Ondervloeren, Parketlijm, Olie, Lak, Hardwax, Onderhoudsproducten, Reinigingsmiddelen, Verwerkingsproducten, Vloerbescherming, Accessoires etc.

Leverancier van o.a.: Woca, Osmo, Rigostep, Lecol, Blue Dolphin, Bona, Aquamarijn, Floorservice, Monocoat, Eyeleds,