Ben je op zoek naar plakvilt voor je meubels? Dan heeft Limmie’s Vloerenservice een uitgebreid assortiment plakvilt voor je. Onze plakviltjes zijn voorzien van een sterke lijm- en viltlaag, en te gebruiken voor o.a. stoelen, krukken, fauteuils, banken, kasten, vazen etc. Zit jouw maat er bij de standaard plakvilten niet bij, dan hebben we ook plakvilten die je op elke gewenste maat kunt knippen, zodat deze altijd passend is voor jouw meubelstuk.

 4,75 40,00
 2,95
 2,95
 2,95
 2,95
 2,95
 2,95
 2,95
 1,00 1,20
 0,55 90,00
 0,90 1,25
 1,00 1,20
 0,60 0,80
 1,10 1,60

Waarom plakviltjes?

De reden dat je plakviltjes gebruikt, is natuurlijk om de ondergrond te beschermen. Wie net een nieuwe vloer heeft gelegd, wil deze zo lang mogelijk mooi houden. Vaak komt men op dit moment er ook achter hoeveel producten wel niet in aanraking zijn met de nieuwe vloer. Om krassen te voorkomen kun je plakviltjes bevestigen onder al deze producten. Deze zijn namelijk makkelijk en snel te bevestigen. Je plakt ze gewoon onder het product in kwestie!

Ronde plakviltjes of zelf op maat knippen?

Je kunt op veel verschillende manieren je vloer beschermen tegen krassen. Het voordeel van ronde plakviltjes is dat je ze gelijk onder het meubel kunt plaatsen, en je vloer is in ieder geval bestendig tegen beschadiging van het heen en weer plaatsen van de stoel. Een ander voordeel is dat je ze makkelijk zelf op maat kan knippen. Dit kan je doen als de ronde plakviltjes bijvoorbeeld niet het hele oppervlak dekken.

Voldoende bescherming?

Het voordeel van plakviltjes is dat het een voordelige en simpele oplossing is om je vloer tegen krassen te beschermen. Wel moet je er rekening mee houden dat wanneer deze viltjes vochtig worden, ze viezigheid vasthouden zoals bijvoorbeeld zandkorrels, wat de beschermingsduur van je vloer kan verkorten.

Wil je er zeker van zijn dat je vloer lang beschermd blijft? Dan kun je eens kijken naar bijvoorbeeld de Scratch no More vloerglijders.

Hulp nodig? We helpen je graag

Heb je een vraag over een product, of mis je iets? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

Merken

We leveren ondervloeren, parketlijm, olie, lak, hardwax, onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen, verwerkingsproducten, vloerbescherming, accessoires en meer.

Leverancier van o.a.: Woca, Osmo, Rigostep, Lecol, Blue Dolphin, Bona, Aquamarijn, Floorservice, Monocoat en Eyeleds.