Bent u op zoek een viltglijder voor een houten tafelpoot, stoelpoot of de poot van een kast? U vindt het bij Limmie’s Vloerenlegservice. Wij bieden u een ruim assortiment viltdoppen. Onze glijders zijn allen voorzien van een sterke viltlaag, waardoor u ze eenvoudig kunt gebruiken voor onder andere stoelen, krukken, fauteuils en banken. Bekijk hieronder het viltglijder assortiment voor houten poten.

 0,35 80,00
 0,25 30,00
 0,25 30,00
 0,85
 1,00 110,00
 1,00 1,20
 0,95 1,00
 0,60 60,00
 0,60 60,00
 0,85 1,20
 0,95 1,15
 0,60 0,80

Viltglijder met schroef

De glijders voor houten poten zijn allen voorzien van een handige schroef. De schroefverbinding draait u in het materiaal waarop u de beschermdop wilt plaatsen. Viltglijder vervangen? Geen probleem, de meubeldop is eenvoudig te vervangen door middel van een kruiskopschroevendraaier. Deze handige hulpmiddelen voorkomen krassen en strepen op uw vloer, waardoor u er langer van kunt genieten.

Diverse formaten viltglijders

Bij Limmie's vloerenlegservice vindt u verschillende soorten en maten viltdoppen, zodat er altijd een viltje is die bij uw meubel past. Bent u op zoek naar een ronde glijder, een ovaal of een rechthoek voor een houten poot? Limmie's heeft het. Liever zelf het juiste formaat knippen? Dan is onze viltstrip iets voor u.

Vervangbare viltglijders voor houten poten

Wij vinden het milieu belangrijk. Om die reden bieden wij vervangbare viltglijders voor houten poten aan in ons assortiment. Vervangbare doppen bieden u de mogelijkheid om enkel het vilt te vervangen. De glijders kunt u in dit geval gewoon laten zitten. De viltschijfjes zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn eenvoudig te vervangen.

Andere soorten viltglijders bij Limmie's:

Bent u op zoek naar meubeldoppen die geschikt zijn voor andere doeleinden dan houten poten? Neem dan eens een kijkje in onze gehele assortiment viltglijders. Ons assortiment is opgedeeld in de volgende categorieën:

Hulp nodig? We helpen u graag

Heeft u een vraag over een product, of mist u iets? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Merken

We leveren o.a. Ondervloeren, Parketlijm, Olie, Lak, Hardwax, Onderhoudsproducten, Reinigingsmiddelen, Verwerkingsproducten, Vloerbescherming, Accessoires etc.

Leverancier van o.a.: Woca, Osmo, Rigostep, Lecol, Blue Dolphin, Bona, Aquamarijn, Floorservice, Monocoat, Eyeleds,