Ben je op zoek naar een ondervloer die geschikt is voor vloerverwarming of -koeling? Dan ben je bij Limmie’s aan het juiste adres. Let er bij het leggen van je nieuwe vloer op dat deze ook geschikt is voor vloerverwarming, dan kunnen wij je helpen aan een ondervloer die hierop aansluit. Door de speciale kwaliteiten van onderstaande selectie ondervloeren zijn ze extra geschikt voor warmtegeleiding: een unieke perforatie zorgt dat hij perfect warmtedoorlatend is. Precies wat jij moet hebben voor je vloerverwarming!


Waarom niet elke ondervloer geschikt is voor vloerverwarming

Vloerverwarming is één van de mooiste ontdekkingen van de vorige eeuw. Altijd een aangename temperatuur in huis, een warm gevoel aan de voeten. Geen vervelende radiatoren die je mooie interieur verstoren: ideaal! Bij het leggen van je vloer moet je echter wel rekening houden met die unieke manier van je huis verwarmen. En ook je ondervloer moet je zorgvuldig selecteren als je wil dat je vloerverwarming optimaal functioneert! Welke eisen stel je aan je ondervloer als je hem wil combineren met vloerverwarming?

  • Hij moet niet te isolerend zijn (goede warmtegeleiding)
  • Hij moet hittebestendig zijn

Onze selectie ondervloeren voor vloerverwarming

Bestel je jouw ondervloer bij Limmie’s, dan weet je zeker dat je altijd het maximale haalt uit jouw vloerverwarming. Speciaal voor jou hebben we een selectie ondervloeren samengesteld die jouw vloerverwarming uitstekend laten functioneren. Ze hebben de geschikte warmteweerstand en bieden je daarnaast alle voordelen die je van een goede ondervloer mag verwachten:

  • Geluidsisolerend
  • Stabiliserend
  • Vochtwerend

Ook geschikt voor vloerverkoeling

En zoek je een ondervloer voor vloerverkoeling? Vaak worden vloerverwarming en vloerverkoeling met elkaar gecombineerd, en zorgt een omkeerbare warmtepomp ervoor dat je op warme dagen de temperatuur in huis kan verlagen door middel van je vloer. Omdat vloerverkoeling dezelfde eisen stelt aan je ondervloer op het gebied van isolatie en weerstand, kan je al onze ondervloeren voor vloerverwarming ook uitstekend installeren als je werkt met vloerverkoeling! Voor iedere situatie de juiste ondervloer

Een ondervloer voor vloerverwarming is niet de enige bijzondere ondervloer die Limmie’s je kan leveren. Heb je bijvoorbeeld te maken met een houten ondergrond, of ga je een vloer leggen in een gehorig appartement? Dan zijn er weer andere vereisten aan je ondervloer. En ook die kunnen we allemaal voor je vervullen! Bekijk dus ook eens onze hele collectie ondervloeren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Andere ondervloeren

Daarom bestel je bij Limmie’s Vloerenservice

Ga je een nieuwe vloer leggen? Dan vind je alles wat je nodig hebt bij Limmie’s. Gemakkelijk online bestellen met het beste advies op zak; daar staan we voor! Niet alleen je ondervloer voor vloerverwarming bestel je eenvoudig online, je vindt bij ons ook handige accessoires die het leggen van je vloer een stuk eenvoudiger maken. Een compleet aanbod voor de echte doe-het-zelver! En het allerbeste: je profiteert bij ons ook nog eens van de scherpste prijzen.

  • De scherpste prijzen voor jouw ondervloer
  • Meer dan 14 jaar ervaring
  • Persoonlijk, vakkundig advies
  • Klantbeoordeling van 9+

We helpen je graag

We vinden het belangrijk om al onze klanten van de beste service te voorzien. Daarom vinden we persoonlijk advies ook zo vanzelfsprekend! Heb je dus een vraag bij het bestellen van jouw ondervloer voor vloerverwarming, of twijfel je over andere zaken bij het leggen van jouw vloer? Neem dan gerust contact met ons op; we staan je graag te woord.

Neem contact met ons op