Rubberen stoelpootdoppen rond

Op voorraad

Deze massief rubberen stoelpootdoppen rond zijn geschikt voor stoelen met een ronde buis als poot. Maar ook uitermate geschikt voor barkrukken en tuinstoelen.

Afmeting is de buitenmaat/diameter van de stoelpoot.

 0,70 1,35

Koop dit product en verdien tot wel 3 Spaarpunten.

Op werkdagen voor 14:30 besteld = dezelfde dag verzonden!

Verzending € 4,50

Beschrijving

Rubberen stoelpootdoppen rond

Deze massief rubberen stoelpootdoppen rond zijn geschikt voor stoelen met een ronde buis als poot. Maar ook uitermate geschikt voor barkrukken en tuinstoelen. Door de dikke basis, en zware kwaliteit rubber, zijn deze omdoppen ideaal geschikt voor buizen waarbij een gewone omdop sneller slijt.

Weet je niet precies welke maat omdoppen je nodig hebt? Meet dan de doorsnede van je buis. De maat van je omdop is de buitendiameter van de buis waar hij omheen moet.

De te selecteren diameter is de buitenmaat/diameter van je stoelpoot.

Eigenschappen

  • Inhoud: per stuk
  • Kleur: zwart
  • Materiaal: rubber
  • Voor ronde stoelpoten
  • Valt om de stoelpoot heen
  • Buisdiameter 8 – 25mm
  • Geluidreducerend

Monteren

Montage van deze stoelpootdoppen wordt als zeer gemakkelijk ervaren. De omdoppen zijn eenvoudig te plaatsen om ronde buizen, als deze de juiste maat hebben. Vervolgens is je stoel klaar voor gebruik!

Tip

Het valt ons op dat meten soms lastig is. Meten is weten zeggen we altijd. Meet daarom altijd goed de buitenmaat/diameter op van de stoelpoot. Je bespaart een teleurstelling dat de omdop niet om de stoelpoot past.

Levensduur

Slijtage en dus de levensduur van de omdop is afhankelijk van verschillende omstandigheden, zoals frequentie van gebruik, belasting, vervuiling en oppervlak.

Verzending en levering

Bestel je deze stoelpootdoppen op werkdagen vóór 14:30 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en heb je ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis! Zo kun je je vloer zo snel mogelijk beschermen.

Hulp nodig?

Kun je de juiste omdoppen niet vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op. We staan voor je klaar en kijken graag met je mee om de geschikte omdoppen voor je stoel te vinden. Bel 06-53702858 of neem contact op via het contactformulier.

Extra informatie
Afmeting

Ø8mm, Ø10mm, Ø12mm, Ø14mm, Ø16mm, Ø18mm, Ø20mm, Ø22mm, Ø25mm