De juiste ondervloer zorgt ervoor dat jouw nieuwe vloer optimaal tot zijn recht komt. Niet alleen zorgt het voor de juiste geluidsisolatie, ook vocht en kou kunnen minder makkelijk omhoog kruipen en het zorgt ervoor dat je nieuwe vloer mooi vlak en stabiel komt te liggen. Bij Limmie’s Vloerenservice heb je de keuze uit verschillende soorten ondervloeren tegen bijzonder scherpe prijzen. De perfecte ondervloer voor je nieuwe laminaat, pvc, vinyl of houten vloer: elke vloer kunnen wij voorzien van een isolerende onderlaag.


Waarom heb je een ondervloer nodig?

Bij de meeste harde vloeren kan je niet zonder isolerende onderlaag. Maar waarom is dat eigenlijk? Allereerst kan het de levensduur van je vloer behoorlijk verlengen. De vloer ligt stabieler, waardoor er minder beweging in zit en er dus minder gebruiksschade wordt aangericht. Ook wordt de ondergrond door de ondervloer egaler, waardoor dunne vloersoorten als pvc en laminaat ook over oneffen vloeren gelegd kunnen worden. Tot slot brengt het goede isolatie aan: dat zorgt voor minder geluid, maar ook voor minder kou en vocht dat omhoog trekt.

✓ Stabiele ligging
✓ Geluids- en warmte-isolatie
✓ Langere levensduur van je vloer
✓ Houdt vocht tegen

Geluidsdemping voor jou én je buren

De nummer één meest gehoorde ergernis in Nederland is contactgeluid van de buren. Investeer je in een goede geluiddempende ondervloer, dan wordt deze ergernis voor jou en je buren snel verleden tijd! De onderlaag onder je vloer absorbeert contactgeluiden en zorgt voor een woonomgeving waarin geleefd mag worden. Bij jou én bij je buren!

Voor alle soorten vloeren

Welk type vloer je ook gaan plaatsen, wij hebben voor jou de ondervloer waarmee je het maximale uit je nieuwe vloer haalt. Je legt immers niet elke dag een vloer: waarom zou je voor minder gaan?

Ondervloer voor houten vloer

Als je gaat investeren in een houten vloer, dan wil je ook de bijbehorende isolatie aanbrengen onder zo’n mooie vloer. Bij Limmie’s hebben we een selectie ondervloeren waarmee jij het allerbeste uit je houten vloer of parketvloer haalt. Dit zorgt voor een stabiele ligging en optimale isolatie met betrekking tot geluid en warmte.

Onze ondervloeren voor houten vloer >

Ondervloer voor laminaat

Bij het leggen van laminaat heb je een ondervloer nodig die niet alleen geluid isoleert, maar ook de vloer egaliseert. Dit voorkomt dat je vloer opbolt of onverhoopt scheef komt te liggen. Laminaat is van zichzelf redelijk dun, dus kan moeilijk heftige klappen opvangen. De juiste ondervloer kan hier ook bij helpen.

Onze ondervloeren voor laminaat >

Ondervloer voor pvc

Omdat pvc bijzonder dun is, heeft het een ondervloer nodig die uitermate goed egaliseert. Anders zie en voel je elke bobbel of andere oneffenheid: niet wat je wil! Omdat pvc zelf bijzonder goed geluid isoleert, is dit een minder belangrijke eigenschap.

Onze ondervloeren voor pvc >

Ondervloer voor vinyl

Pvc en vinyl lijken erg op elkaar: in verhouding erg dun en daardoor erg gevoelig voor eventuele oneffenheden in de ondergrond. Hier moet een ondervloer dus een oplossing voor bieden. Daarnaast zal een schokabsorberende laag onder de vloer zorgen dat de vloer prettiger aanvoelt als je erop loopt.

Onze ondervloeren voor vinyl >

Voor elk type ondergrond

Maak je je zorgen of de gekozen ondervloer wel geschikt is voor jouw soort ondergrond? We hebben bij Limmie’s speciale producten geselecteerd voor elk type ondergrond. Of je nu te maken hebt met beton of hout: zoek binnen de juiste categorie en je hebt altijd een ondervloer die aansluit bij de ondergrond waar je mee werkt.

Voor houten ondergrond >

Voor betonnen ondergrond >

Ook vochtwerende folie en tape

Bij Limmie’s Vloerenservice hebben we alles in huis wat jij nodig hebt om aan de slag te gaan met je ondervloer. Zo wordt het leggen echt een makkie! Denk bijvoorbeeld aan een laag vochtwerend folie als basis als je te maken hebt met een niet-dampdichte vloer. En bestel direct tape mee, zodat alles mooi op zijn plek blijft liggen!

Vochtwerende folie >

Ondervloerentape >

Ondervloer voor appartement

Woon je in een appartement? Dan is een goede ondervloer helemaal onmisbaar. Appartementen staan erom bekend dat er een hoge mate van contactgeluid mogelijk is: daar wil je jezelf en je buren natuurlijk tegen beschermen. In veel appartementencomplexen geldt bij het gebruik van harde vloeren dan ook een geluidsreductienorm van 10db, waar je je verplicht aan moet houden. Controleer bij jouw woningstichting of vereniging van eigenaren of dit ook voor jouw appartement geldt! In ons assortiment vind je gelukkig voldoende geluidsreducerende ondervloeren, die aan deze normen voldoen.

Ondervloeren voor appartement >

Ondervloer voor vloerverwarming

Steeds meer huizen worden voorzien van vloerverwarming. Een fijne, egale manier van verwarmen, waardoor je lelijke radiatoren voorgoed gedag kunt zeggen. Maar het betekent wel iets voor je vloer, en voor je ondervloer! Deze moeten allebei de warmte goed geleiden, en niet te lijden hebben onder de warmtegeleidende functie die de vloer krijgt. Bij Limmie’s verkopen we daarom ook ondervloeren die speciaal geschikt zijn voor vloerverwarming.

Ondervloeren voor vloerverwarming >

Laat je ondervloer professioneel leggen

Bij Limmie’s Vloerenservice zijn we niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van alles rondom vloeren, we nemen jou het zware werk van het leggen ook graag uit handen. Met onze handige legservice zorg je dat niet alleen je ondervloer, maar ook je eindvloer professioneel gelegd wordt, welk type vloer dat ook is. Onze vloerenspecialisten weten alle handigheidjes en aandachtspunten bij het leggen van een vloer en zorgen ervoor dat je vloer met uiterste precisie wordt gelegd. Jij hoeft alleen nog maar gaan te genieten!

Onze vloerenlegservice >

Hulp bij bestellen

Weet je niet zeker welke ondervloer je nodig hebt, of hoeveel pakken of rollen je moet bestellen? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen je graag. Bij Limmie’s vinden we persoonlijk contact met onze klanten leuk én belangrijk: we begeleiden je graag in je aankoop en we zorgen dat je in één keer de juiste producten in huis haalt. In de juiste hoeveelheid!

Neem contact met ons op >