Deurstoppers bestellen voor jouw woning? Limmie’s Vloerenservice maakt het je graag gemakkelijk! In ons assortiment vind je altijd het model dat je zoekt. Een deurstopper voor wandmontage of toch eentje voor op de vloer? Jij kiest. En moet jouw deurstopper zwart, grijs, van rvs of juist van hout zijn? Je vindt alle varianten terug in onze webshop! Bestel vandaag nog, dan kun je deze week vaak al beginnen met het beschermen van jouw wanden en deuren.

 5,95
 9,95

Het nut van een deurstopper

Waarom zou je overwegen om een deurstopper binnen te installeren? Er zijn eigenlijk veel redenen te bedenken. Bij het openzwaaien van een deur kan je gemakkelijk de wand erachter beschadigen. Vaak zien we dat de klink of de deur zelf zo hard tegen een bepaald punt op de muur slaat, dat er bij herhaling schade ontstaat. Aan de muur, of aan de deur: of aan beide! Een simpele oplossing is dan een deurstopper installeren.

Bij het doorluchten van je huis kan het ook handig zijn om je deur op zijn plaats te houden terwijl hij openstaat: ook hierbij kunnen bepaalde soorten deurstoppers helpen. Kies dan voor een variant die je op de vloer zet: deze kun je ook makkelijk weer verplaatsen.

  • Deuren, klinken en wanden beschermen
  • Deur op zijn plaats houden bij doorluchten
  • Makkelijk de deur op een kiertje zetten

Deurstopper binnen of buiten

In principe bestel je bij Limmie’s een deurstopper voor binnen. Door wandmontage of plaatsing op de vloer voorkom je dat binnendeuren hun eigen weg gaan. Maar wie zegt dat een deurstopper binnen niet ook buiten gebruikt kan worden? Alle materialen die we gebruiken, zijn in principe ook uitstekend geschikt voor buitengebruik. Ook voor deurstoppers buiten ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Deurstopper zwart, grijs, rvs of hout

Moet jouw deurstopper zwart zijn, of toch liever grijs? Of ga je voor een chique houten element? Voor iedere voorkeur hebben we het juiste model in ons assortiment. De meeste deurstoppers zijn gemaakt van een combinatie van verzwaard staal of rvs en rubber: zo blijft hij makkelijk op zijn plaats, maar is hij ook flexibel en zacht genoeg om je deur goed op te vangen. Uit welke modellen heb je bij ons de keuze?

  • Deurstopper zwart
  • Deurstopper (licht)grijs
  • Deurstopper rvs
  • Deurstopper hout

Deurstopper muur of vloer

Zoek jij een deurstopper voor wandmontage, of plaats je hem liever los op de vloer? Een deurstopper aan de muur heeft een vaste plek: die monteer je met een schroef of plakstrip op de juiste hoogte om je deur op te kunnen vangen. Ga je liever voor een flexibele oplossing, dan is een deurstopper op de vloer een betere oplossing. Bij een deurstopper voor de muur is stevige montage belangrijk: bij een deurstopper op de vloer is het gewicht juist meer van belang, omdat dat de deur op zijn plaats moet houden.

Hulp nodig?

Twijfel je of een deurstopper aan de muur of op de vloer voor jou de betere oplossing is? Wil je één van onze deurstoppers buiten gebruiken, en weet je niet of hij daarvoor geschikt is? Wat je vraag ook is, stel hem aan één van onze medewerkers en we helpen je graag! Ook als je hulp nodig hebt bij het bestellen of een vraag hebt over de installatie van je deurstopper, staan we voor je klaar!

Neem contact op >