Limmie’s Vloerenservice

Bij Limmie’s Vloerenservice vind je alles op het gebied van vloeren.
We leveren ondervloeren, parketlijm, olie, lak, hardwax, onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen, verwerkingsproducten, vloerbescherming, accessoires en meer.

Bekijk onze diensten

Over Limmie’s Vloerenservice

Limmie’s Vloerenservice is gestart in 2006 en gespecialiseerd in vloeren leggen, schuren, renovatie en onderhoud. We steken onze energie graag in een persoonlijke aanpak.

Zo kunnen we bij je aan huis komen om een gedetailleerde offerte op te stellen waarbij jouw specifieke wensen in je eigen omgeving extra onder de aandacht komen.

Onze diensten

Leggen

Schuren

Renovatie

Onderhoud

Onderhoudsproducten van Limmie’s Vloerenservice

Hieronder staan een paar van onze onderhoudsproducten. Of het nu gaat om voorstrijk, parketlijm, olie, hardwax, lak, of onderhoudsproducten: Limmie’s heeft het. Heb je een product dat je niet kunt vinden of mist in het assortiment, neem dan contact met ons op. We gaan dan kijken of we dit product voor je kunnen bestellen om zodoende het assortiment nog verder uit te breiden.

Bekijk alle onderhoudsproducten
 20,95 82,95
 22,50 43,95
 32,95
 27,50 555,95

Wat klanten zeggen over ons

Freek Bosscha

Zeer tevreden met de service van Merwin van Limmie’s Vloerenservice. De communicatie verliep vlot en soepel. De vloer in ons nieuwe huis is door Merwin prachtig geworden. Het lijkt alsof we een nieuwe vloer hebben laten leggen. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf.

Renger Afman

Onze eiken pakketvloer was na 12 jaar niet meer om aan te zien. Slijtplekken, vlekken en bovendien door ons verkeerd behandeld . Limmie’s vloerenservice heeft het geschuurd en opnieuw in de hardwax gezet. Hij is weer als nieuw. We zijn er super tevreden over.

Albert De Vries

Merwin heeft topwerk geleverd door onze eiken vloer te schuren en te oliën. We gingen van whitewash naar naturel en het is prachtig geworden. We hadden een strakke verhuisplanning en daarin was hij heel meedenkend en flexibel. Bedankt!

Henk Brak52

De eiken vloer door het hele huis laten schuren door Limmie’s vloerenservice. We zijn erg tevreden en superblij met het resultaat. Het lijkt een nieuwe vloer. Mervin werkt erg netjes en je hebt er nauwelijks rommel/stof van. Kortom een aanrader!!

Recente Projecten

Heb je geen zin of tijd om je vloer zelf te leggen, onderhouden of te schuren? Wij doen het vakkundig en nemen je graag het werk uit handen. Hieronder zie je een voorbeeld van de vele projecten die wij hebben uitgevoerd.

Voor

Na