Houten vloer onderhouden

Onderhoud door Limmie’s Vloerenservice

De houten vloer staat bekend om haar prachtige natuurlijke uitstraling. Het is dan ook belangrijk om deze prachtige natuurlijke uitstraling te behouden door de vloer op de juiste manier te onderhouden! Door de houten vloer met regelmaat te (laten) onderhouden maximaliseer je daarnaast de levensduur. Voor het beste resultaat kun je een professional zoals Limmie’s Vloerenservice inschakelen. Wij weten precies hoe we houten vloeren moeten onderhouden en zorgen er door onze jarenlange ervaring voor dat deze er weer als nieuw uit zal zien.

Waarom kiezen voor Limmie’s Vloerenservice?

Neem contact met ons op

Houten vloer schuren

Een onderdeel van vloeronderhoud is het schuren. Dit is eens in de zoveel tijd nodig om de vloer mooi te houden. Vooral op plekken waar de houten vloer intensief gebruikt wordt, kun je na verloop van tijd duidelijk gebruikssporen zien. Denk hierbij aan de stukken vloer bij de entree, de keuken, voor een bank en onder je eethoek. Dit komt omdat jij en je huisdieren vuil en gruis mee naar binnen nemen. Dit binnengebrachte vuil kan krassen en oneffenheden op je vloer veroorzaken. In de keuken kan er water of vet op de vloer belanden en door de natuurlijke structuur van de houten vloer kunnen deze vloeistoffen gemakkelijk in de vloer trekken. Door een houten vloer te schuren kunnen alle oneffenheden en viezigheid verwijderd worden.

Stofvrij (99%)

Het grootste nadeel dat komt kijken bij het schuren van een vloer is dat hierbij ontzettend veel stof vrij komt. Als een houten vloer niet met hiervoor geschikte machines geschuurd wordt is de kans groot dat je maanden later nog stofresten tegenkomt op plekken waar je dit niet zal verwachten. Maar als je je vloer door ons laat schuren, heb je hier niet tot nauwelijks last van. Wij schuren namelijk 99% stofvrij! Nadat de houten vloer geschuurd is kun je de houten vloer oliën en lakken om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen.

Houten vloer onderhouden uitbesteden aan Limmie’s Vloerenservice

Het onderhouden van een houten vloer is geen gemakkelijk proces. Om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren is het dan ook raadzaam om hier professionele hulp bij in te schakelen. Door het onderhoud van je houten vloer uit te besteden aan Limmie’s Vloerenservice weet je zeker dat je de levensduur van de houten vloer zal maximaliseren. Door ons eens in de zoveel tijd onderhoud aan de houten vloer te laten verrichten, heb je hier zelf geen omkijken naar en kun je altijd genieten van de prachtige houten vloer!

Professionele apparatuur

Doordat wij met professionele apparatuur werken zal alle stof die vrijkomt bij het schuren en onderhouden van de houten vloer direct worden opgevangen. Onze professionele apparatuur en materialen zorgen daarnaast voor een mooier en afgewerkt resultaat dan je zult bereiken met de reguliere onderhoudsproducten die in de super- of bouwmarkt te koop zijn!

Onderhoudsproducten

Wil je toch zelf aan de slag met het onderhoud van je houten vloer? Ook dan kun je bij ons terecht voor hulp, want wij hebben namelijk alle onderhoudsproducten die je nodig hebt om het onderhoud op de juiste manier uit te voeren. En als je hier vragen over hebt, kun je gerust contact met ons opnemen.

Persoonlijk advies

Heb je vragen over het uitbesteden van het onderhoud van je houten vloer? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-53702858 of ons contactformulier. Onze ervaren deskundigen staan je graag te woord en helpen je met alle plezier verder!

Neem contact op