Vloer leggen laten uitbesteden

Vanaf € 12,50 m2

Vloer laten leggen door Limmie’s Vloerenservice

Laat je nieuwe vloer leggen door Limmie’s Vloerenservice! Het leggen van een vloer wordt namelijk vaak onderschat. Zo weet men vaak niet dat het materiaal van de vloer een grote rol speelt bij de manier van leggen en wordt er vaak geen rekening gehouden met eventuele uitzettingen van de vloer bij warmte. En zelfs de ondergrond heeft invloed op hoe de nieuwe vloer gelegd moet worden! Wil je jarenlang zonder complicaties van je vloer genieten? Laat je vloer dan door ons leggen. Limmie’s Vloerenservice is gespecialiseerd in het leggen van vloeren en neemt deze secure en vakkundige taak graag voor je uit handen. Wat vloeren laten leggen betreft is Limmie’s Vloerenservice hét beste adres van Noord-Nederland.

Waarom kiezen voor Limmie’s Vloerenservice?

Vraag hier uw offerte aan

Vloer deskundig laten leggen

Met meer dan 14 jaar aan ervaring in de vloerenbranche weten wij dat het leggen van laminaat of een houten vloer ontzettend intensief werk is. Het is naast intensief werk ook erg secuur werk. Wanneer een vloer niet met precisie wordt gelegd, is de kans op een krakende vloer of een vloer met ongelijkheid groter. Ook kan de vloer gaan verschuiven als er ruimte tussen is gelaten tijdens het leggen. Je kunt het leggen van je vloer ook uitbesteden. Profiteer van onze vakkundigheid en laat ons je laminaat of houten vloer strak en vakkundig leggen in elk type ruimte. Door het leggen van je vloer uit te besteden aan Limmie’s Vloerenservice zorg je voor een strakke en geheel kraakvrije vloer waar je jarenlang van kunt genieten.

Wij nemen al je werk rondom het leggen van een vloer uit handen

Je kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden die komen kijken bij het leggen van een vloer:

ondervloer

Hoe gaan wij te werk tijdens het leggen van een vloer?

Wanneer je contact met ons opneemt bespreken wij samen met jou je wensen en behoeften. Aan de hand daarvan zullen wij bepalen welke vloer het beste aansluit bij de ondergrond en woonruimte. Ook adviseren wij je met het uitzoeken van een geschikte vloer en bepalen wij samen met jou de legrichting. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren in alle type woningen. Het maakt dus niet uit of je in een boerderij, flat of nieuwbouwwoning woont. Na je vloerkeuze bekijken wij samen welke plinten het beste passen bij je vloer in combinatie met de desbetreffende ruimte.

Vloer laten leggen kosten

De kosten voor het laten leggen van een vloer verschillen enorm per project, zoals je niet zal verbazen. De uiteindelijke kosten hangen namelijk van enorm veel factoren af en zijn voor iedere situatie uniek. Als je meer wilt weten over de kosten voor het laten leggen van je nieuwe vloer, vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen je dan verder en/of geven je direct een indicatie!

Laminaat leggen Vanaf € 12,50 m2
Houten vloer zwevend leggen Vanaf € 16,50 m2
Afwerklijsten monteren vanaf € 7,-m1
MDF plinten monteren Vanaf € 9,50 m1

Persoonlijk advies

Bij Limmie’s Vloerenservice staat de klant altijd centraal. Benieuwd naar wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk onze diensten en producten hieronder:

Vloerenrenovatie

Schuren

Ondervloeren

Accessoires

Onderhoudsproducten

Heb je vragen of opmerkingen aan de hand van onze diensten of producten? Schroom niet om contact met ons op te nemen via 06-53702858 of ons contactformulier. Wij zullen je zo snel mogelijk helpen.

Neem contact op