Ondervloer houten vloer

Ga jij een houten vloer leggen, en ben je alleen nog op zoek naar een geschikte ondervloer? Zoek dan niet verder! Bij Limmie’s vind je een uitgebreid assortiment ondervloeren tegen bijzonder scherpe prijzen. Speciaal voor jou hebben we een unieke selectie ondervloeren samengesteld die perfect werkt onder een houten vloer. Bestel jouw ondervloer voor houten vloer of parket gemakkelijk online en ontdek de vele voordelen die Limmie’s Vloerenservice je te bieden heeft!

Ondervloer voor houten vloer

Voor elke houten vloer de juiste ondervloer

 23,50
 19,95
 69,50

Waarom een ondervloer onder je houten vloer?

Een houten vloer of parket koop je niet elke dag. Voordat je zo’n mooie vloer gaat (laten) leggen, wil je zeker stellen dat je er jarenlang van kunt gaan genieten en dat het een echte aanvulling is op jouw interieur. Een belangrijke stap in het legproces is dan het selecteren van de juiste ondervloer! Deze laag zorgt ervoor dat je vloer strak komt te liggen, vermindert contactgeluid en zorgt voor een verbeterde isolatie. En dat laatste zie je weer terug in je energierekening!

Speciale ondervloeren voor houten vloeren

Moet de ondervloer voor jouw houten vloer voldoen aan bepaalde speciale eisen? Moet hij bijvoorbeeld goed werken in combinatie met vloerverwarming, of is geluidsisolatie bij jou in huis extra belangrijk? Geen enkel probleem. Voor elke situatie hebben wij de perfecte ondervloer, waarmee je het beste haalt uit jouw houten vloer of parket!

Optimale geluidsreductie

Woon je in een flat of appartement en is geluidsisolatie voor jou extra belangrijk? Speciaal voor jou hebben we een selectie ondervloeren voor houten vloeren, die een optimaal isolerende werking hebben op het gebied van geluid. Zeg maar dag tegen dat overmatige contactgeluid! Ook als je woningstichting of vereniging van eigenaren een geluidsreductie van minimaal 10db vereist, zit je met deze ondervloeren helemaal goed.

 69,50

Geschikt voor vloerverwarming

Tegenwoordig kan vloerverwarming ook steeds vaker aangebracht worden onder een houten vloer. Belangrijk is wel dat je dan een houten vloer kiest die hier optimaal geschikt voor is. En een ondervloer onder die houten vloer, die ook goed samenwerkt met de andere onderdelen! Zo moet de warmte goed doorgegeven worden en moet de ondervloer bestand zijn tegen stevige temperatuurswisselingen. Gelukkig hebben wij precies de ondervloer voor je die aan al deze vereisten voldoet!

Bekijk deze ondervloer

Ondervloer op houten vloer of beton

Naast de nieuwe vloer die je gaat leggen, is natuurlijk ook de ondergrond waar je mee werkt een belangrijke factor in de keuze van de ondervloer voor je houten vloer. Dat weten we als geen ander bij Limmie’s. Daarom hebben we ons aanbod ondervloeren ook voor je onderverdeeld op basis van hun geschiktheid in combinatie met bepaalde ondergronden. Zo kun je jouw ondervloer ook eenvoudig afstemmen op jouw soort ondergrond!

Geluiddempende ondervloer op houten vloer

Heb je een krakende vloer als ondergrond? Dan wil je waarschijnlijk een geluiddempende ondervloer op je houten vloer. Alleen zo zorg je ervoor dat je voorgoed van dat vervelende piepen en kraken af bent! Bespreek jouw situatie eens met één van onze specialisten; in een vrijblijvend adviesgesprek kan je jouw specifieke setting doorspreken en kunnen wij je naar de beste ondervloer verwijzen. Neem gerust contact met ons op!

Ondervloer voor houten vloer van Limmie’s

De ondervloer voor jouw houten vloer bestel je natuurlijk bij dé specialist in houten vloer onderhoud. Limmie’s houdt zich al meer dan 14 jaar bezig met het leggen en onderhouden van houten vloeren en weet dus precies wat ervoor nodig is om jaren plezier te hebben van je vloer. Je kunt rekenen op superscherpe prijzen en de beste service. We leveren jouw ondervloer bovendien razendsnel: binnen enkele dagen kan je er al mee aan de slag!

Klantverhalen

Wat klanten over ons zeggen

Alle beoordelingen

Contact opnemen

Wil je weten wat de beste ondervloer voor jouw houten vloer is? Of heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan bekend om onze persoonlijke aanpak en adviseren je graag over onze producten!

Neem contact op