De ultieme bescherming voor je vloer én voor je stoelpoten? Kies dan voor stoelpootdoppen van Limmie’s Vloerenservice. Deze doppen staan bekend onder vele namen: ze worden ook wel stoeldoppen, stoelpoot beschermers of stoelglijders genoemd. Ze voorzien je stoelpoten van een nette afdichting, meestal met een stukje vilt eronder. Hierdoor glijden je stoelpoten voortaan moeiteloos over elk oppervlak, zonder schade te maken. Bij Limmie’s vind je stoelpootdoppen in vele soorten en maten, tegen de scherpste prijzen. Al vanaf € 0,30 per stoelpoot bestel je bij ons de beste stoelpoot beschermers!

 0,95
 1,00 1,80
 1,40 1,70
 1,30 1,60
 1,50 1,80
 1,75 2,10
 1,95 2,40
 2,60
 0,80 1,70
 1,15 1,75
 0,40 0,85
 0,60 1,00
 0,80 1,10
 0,70 1,35
 0,50 0,80
 0,75 1,00
 0,75 1,10
 0,85 1,20

Robuust vilt onder jouw stoelpoten

De meeste stoelpootdoppen bestaan uit een hard gedeelte van rubber of plastic, dat zich aan je stoelpoot hecht, en een vilt dat ónder je stoelpoten geplaatst wordt. Dit vilt komt in aanraking met de vloer en zorgt ervoor dat schuiven een stuk makkelijker wordt. Viltjes onder je stoelen geven minder weerstand bij het verplaatsen van je stoelen en het zachte oppervlak zorgt ervoor dat er geen krassende werking is op jouw vloer als je je stoelen verschuift.

Verschillende bevestigingen

Hoe je jouw stoelpoot beschermers ook wilt bevestigen, bij Limmie’s Vloerenservice vind je altijd een bevestigingsmethode die bij jouw type stoelpoot past. Werk je met een holle stoelpoot? Dan kun je kiezen voor zelfklemmende stoeldoppen, die je eenvoudig in de buis drukt. Of kies voor omdoppen, die om je stoelpoot heen klemmen.

Bij een massieve poot kun je kiezen voor een nagelverbinding of een schroefverbinding. In een handomdraai zitten je stoelpoot beschermers zo muurvast! Ook hier kun je natuurlijk omdoppen gebruiken. Sommige massieve poten hebben openingen voor stoelpootdoppen met pennen of schroefdraad: ook hier hebben we altijd passende stoeldoppen voor beschikbaar.

Stoelpootdoppen schuin of recht

Sommige stoelpoten staan in een hoek van 90 graden ten opzichte van de vloer, maar er zijn ook stoelen die een andere hoek maken, omdat de stoelpoten schuin staan. Dit vereist een speciaal soort stoelpootdoppen! Als je rechte stoelpootdoppen bij een schuine stoelpoot gebruikt, sluit het vilt niet goed aan op de vloer en is de werking nooit optimaal. Je kan er zelfs schade mee aan je vloer maken. Zorg er dus altijd voor dat je stoelpootdoppen kiest die bij de hoek van je stoelpoten passen!

Stoeldoppen vierkant of rond

Natuurlijk laat je de vorm van je stoelpootdoppen zo goed mogelijk aansluiten bij de vorm van je stoelpoten. Alleen zo zorg je voor de perfecte pasvorm en de maximale bescherming van je vloer! Ronde stoelpootdoppen zijn bij ons breed vertegenwoordigd. Maar ook als je stoeldoppen vierkant moeten zijn, hebben wij de juiste stoelpoot beschermers voor je in huis! Door ons unieke aanbod hebben we voor iedere stoelpoot de juiste vorm stoeldoppen.

Stoelglijders voor ieder buisframe

Ben je op zoek naar stoelglijders voor een stoel met een buisframe? Dan vind je bij Limmie’s altijd precies de stoeldoppen die je zoekt. Of je buisframe nu haaks op de grond staat, of een sledeframe vormt: wij zorgen ervoor dat je jouw stoelpoten netjes kunt afdekken met stoeldoppen die precies bij jouw type vloer passen. Stoelpoot beschermers vind je bij ons namelijk in iedere kleur of maat!

Stoelpootdoppen als stoelpoot beschermers

Stoeldoppen zorgen er natuurlijk voor dat je jouw vloer niet beschadigt bij het verplaatsen van je stoel, maar ze werken ook als stoelpoot beschermers. Jazeker, het verschuiven van je stoelen kan ook je mooie stoelpoten beschadigen als je niet uitkijkt! Door stoelpoot beschermers aan te brengen in de vorm van stoeldoppen, behouden ook je stoelpoten hun originele uitstraling.

Stoelglijders maken het leven makkelijker

Voor welke stoelglijders je ook kiest, je zal merken dat je gemakkelijker je stoelen verplaatst en even aan tafel plaatsneemt. Ontspannen, zonder moeite en zonder zorgen of je misschien je vloer beschadigt! Stoelglijders maken het leven thuis nu eenmaal een stuk makkelijker. Gun jezelf het gemak van goede stoelglijders en ontdek wat het voor jouw huishouden kan doen.

Liever viltjes onder je stoelen plakken?

Wil je jouw stoelpoten zo min mogelijk aantasten, of wil je snel en met weinig budget je stoelpoten beschermen? Dan hebben we ook andere manieren om viltjes onder je stoelen aan te brengen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze plakviltjes! Deze viltjes plak je makkelijk onder elke soort stoelen, zijn voordelig in aanschaf en laten geen sporen na op je stoelpoten. Je kunt ze bovendien makkelijk van tijd tot tijd vervangen!

Bekijk onze plakviltjes

Hulp bij bestellen

Weet je niet goed welke stoelpootdoppen bij jouw stoelen passen? Neem dan gerust contact met ons op. We nemen graag het type stoelpoot met je door en adviseren je over de mogelijkheden! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact op; we staan altijd voor je klaar.

Neem contact op