Bent u op zoek naar kwalitatieve vloer of viltglijders voor buisframe stoelen? Dan bent u bij Limmies aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment van viltglijders voor alle soorten stoelen. Onze glijders zijn voorzien van een sterke viltlaag en te gebruiken voor veel voorkomende stoelen met een buisframe of slede. Zoekt u naar andere soorten viltglijders? Bekijk dan de andere opties ins ons menu.


Verschillende soorten viltglijders

Er zijn verschillende soorten en maten stoelen. Daarbij horen ook verschillende maten viltglijders. Bij Limmies kunt u terecht voor de juiste viltglijder voor uw buisframe stoel. De viltglijders van Limmies zijn altijd van hoge kwaliteit. Daarmee zorgt u ervoor dat de vloer onbeschadigd blijft bij het verslepen van meubels. Het maakt niet uit wat voor type vloer u heeft. We bieden verschillende materialen aan die passen bij uw ondergrond.

De vorm van uw buisframe stoel

De vorm van de viltglijder is ook een belangrijk aspect. Heeft u een stoel met een ronde buisframe? Dan is het vanzelfsprekend dat u ook gaat voor viltglijders die hierop aansluiten. Hetzelfde geldt voor stoelen met een vierkanten buisframe. De bevestiging van deze buisframe viltglijders kan per viltglijder verschillen. Er zijn bepaalde kliksystemen waardoor u de viltglijder makkelijk om de buis heen kunt klikken. Wanneer er gaten in de onderkant van de buis zitten, is het ook mogelijk deze hier aan vast te maken. Geen gaten in het frame? Niet getreurd. We bieden ook zelfklemmende en zelfklevende viltglijders voor uw buisframe stoel aan!

Ga voor kennis en vakmanschap

Heeft u vragen over een van onze viltglijders voor buisframe stoelen, of wilt u simpelweg wat meer weten over onze producten? Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en neem contact met ons op om uw vraag te stellen. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt ons bereiken via het contactformulier of via 06-53702858. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Let wel: bezoek is alleen mogelijk op afspraak.

Hulp nodig? We helpen u graag

Heeft u een vraag over een product, of mist u iets? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Merken

We leveren o.a. Ondervloeren, Parketlijm, Olie, Lak, Hardwax, Onderhoudsproducten, Reinigingsmiddelen, Verwerkingsproducten, Vloerbescherming, Accessoires etc.

Leverancier van o.a.: Woca, Osmo, Rigostep, Lecol, Blue Dolphin, Bona, Aquamarijn, Floorservice, Monocoat, Eyeleds,