Ben je op zoek naar kwalitatieve vloer of viltglijders voor buisframe stoelen? Dan ben je bij Limmies aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment van viltglijders voor alle soorten stoelen. Onze glijders zijn voorzien van een sterke viltlaag en te gebruiken voor veel voorkomende stoelen met een buisframe of slede. Zoek je andere soorten viltglijders? Bekijk dan de andere opties in ons menu.

 0,70 0,90
 0,80 1,10
 1,25 1,80
 1,60 2,00
 1,70 1,95
 1,70 1,95
 2,10
 1,80 1,95
 2,50
 2,50 3,00
 1,30 1,40
 2,00 2,30

Verschillende soorten viltglijders

Er zijn verschillende soorten en maten stoelen. Daarbij horen ook verschillende maten viltglijders. Bij Limmies kun je terecht voor de juiste viltglijder voor jouw buisframe stoel. De viltglijders van Limmies zijn altijd van hoge kwaliteit. Daarmee zorg je ervoor dat de vloer onbeschadigd blijft bij het verslepen van meubels. Het maakt niet uit wat voor type vloer je hebt. We bieden verschillende materialen aan die passen bij jouw ondergrond.

De vorm van jouw buisframe stoel

De vorm van de viltglijder is ook een belangrijk aspect. Heb je een stoel met een rond buisframe? Dan is het vanzelfsprekend dat je ook gaat voor viltglijders die hierop aansluiten. Hetzelfde geldt voor stoelen met een vierkanten buisframe. De bevestiging van deze buisframe viltglijders kan per viltglijder verschillen. Er zijn bepaalde kliksystemen waardoor je de viltglijder makkelijk om de buis heen kunt klikken. Wanneer er gaten in de onderkant van de buis zitten, is het ook mogelijk om deze hier aan vast te maken. Geen gaten in het frame? Niet getreurd. We bieden ook zelfklemmende en zelfklevende viltglijders voor je buisframe stoel aan!

Ga voor kennis en vakmanschap

Heb je vragen over een van onze viltglijders voor buisframe stoelen, of wil je simpelweg wat meer weten over onze producten? Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en neem contact met ons op om je vraag te stellen. Wij helpen en adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt ons bereiken via het contactformulier of via 06-53702858. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Let wel: bezoek is alleen mogelijk op afspraak.

Hulp nodig? We helpen je graag

Heb je een vraag over een product, of mis je iets? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

Merken

We leveren ondervloeren, parketlijm, olie, lak, hardwax, onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen, verwerkingsproducten, vloerbescherming, accessoires en meer.

Leverancier van o.a.: Woca, Osmo, Rigostep, Lecol, Blue Dolphin, Bona, Aquamarijn, Floorservice, Monocoat en Eyeleds.