Je kunt je nieuwe vloer prima op een houten ondergrond leggen, als je maar zorgt voor de juiste ondervloer. Gelukkig is een grote selectie van onze ondervloeren bij uitstek geschikt om tussen een houten ondergrond en jouw nieuwe vloer te plaatsen: deze hebben we hieronder voor je verzameld. Extra geluiddempend en veerkrachtig; gemaakt om de werking die een houten vloer kan hebben, te stabiliseren. Bestel jouw ondervloer voor een houten ondergrond gemakkelijk en voordelig via onze webshop, dan kun je er snel mee aan de slag!

 22,75
 30,00
 5,50

Waarom een ondervloer op een houten ondergrond?

Veel mensen leggen hun nieuwe vloer rechtstreeks bovenop hun bestaande basisvloer. Houten vloerdelen zijn prima geschikt om je vloer op aan te brengen, toch? Niets is helaas minder waar. Door de gevoeligheid van hout is het extra belangrijk om een ondervloer op een houten ondergrond aan te brengen. Zo voorkom je dat je op termijn groot onderhoud aan je ondervloer moet plegen! Hout is een natuurlijk materiaal, dat van zichzelf niet erg geluidsisolerend werkt en bovendien nooit een volledig vlakke ondergrond biedt. De juiste ondervloer kan je helpen al deze minpunten te compenseren!

  • Hout is schadegevoelig en vatbaar voor vocht
  • Het is van zichzelf vrij geluiddoorlatend
  • Een houten ondergrond is nooit 100% egaal

Waar moet een ondervloer voor houten ondergrond aan voldoen?

Ga je ondervloer voor houten ondergrond bestellen, dan moet je dus letten op een aantal eigenschappen. Waar een betonnen ondergrond vaak redelijk vlak is, moet je ondervloer dat bij een houten ondergrond vaak nog wat rechttrekken. Vaak kiezen we bij een houten ondergrond daarom voor een wat dikkere ondervloer, van materialen die een extra dempende werking hebben. En dat merk je ook in de uiteindelijke isolerende werking van je vloer!

  • Egaliserende werking
  • Stabiliserend
  • Geluiddempend
  • Warmte-isolerend

Welke vloer ga je leggen?

Naast je ondergrond is natuurlijk ook je nieuwe vloer bepalend in de keuze voor je ondervloer. Net zoals een ondervloer voor houten ondergrond verschilt van een ondervloer voor een betonnen ondergrond, verschilt een ondervloer voor pvc sterk van eentje die geschikt is voor laminaat. Ieder vloertype heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen, die je ondervloer moet aanvullen of compenseren. Daarom hebben we bij Limmie’s onze ondervloeren ook ingedeeld per vloersoort. Zo kom je altijd bij de ideale ondervloer uit!

Speciale vereisten aan je ondervloer?

En heb je bijzonderheden in je project, waardoor je ondervloer ook aan bepaalde specifieke eisen moet voldoen? Werk je bijvoorbeeld in een gehorig appartement, of ga je vloerverwarming aanleggen onder je nieuwe vloer? Ook dan heeft Limmie’s altijd de geschikte ondervloer voor je in huis. Bekijk snel onderstaande categorieën en vind direct wat je zoekt.

Jouw adres voor je ondervloer voor houten ondergrond

Bij Limmie’s bieden we je graag het allerbeste op vloerengebied. Samen maken we jouw project tot een succes! Een ondervloer voor houten ondergrond, maar ook alle materialen die je nodig hebt bij het leggen van je vloer bestel je bij ons gemakkelijk online. Je profiteert altijd van ons vakmanschap; door onze jarenlange ervaring in de vloerenwereld kunnen we je uitstekend adviseren bij iedere twijfel die je maar hebt. En door slim in te kopen, kunnen we topkwaliteit ondervloeren aanbieden tegen de beste prijs!

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levering
  • Altijd persoonlijk advies

Vragen?

Weet je nog steeds niet helemaal welke ondervloer het beste past op jouw houten ondergrond? Of heb je vragen over het aanbrengen van je ondervloer? Schroom dan niet en neem gewoon contact met ons op. We helpen je graag!

Neem contact met ons op