U kunt uw houten of laminaat vloer prima op een houten ondergrond leggen maar zorg dan wel voor de juiste ondervloer voor de houten ondergrond. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit softboard bestaande uit stabiele houtvezel. Bij Limmie’s Laminaat vindt u verschillende soorten ondervloeren die allemaal geschikt zijn voor een houten ondergrond.


Ondervloer onder houten of laminaatvloer op hout

Een ondervloer leggen onder een houten of laminaatvloer op hout is ontzettend belangrijk. De houten ondervloer is van zichzelf al vrij geluiddoorlatend en vrij makkelijk te beschadigen. Waar een betonnen vloer vaak minder vatbaar is voor lekkages en van zichzelf al meer geluid tegenhoudt, zijn deze gevaren bij een houten vloer heel aanwezig. Als er geen ondervloer onder de houten of laminaatvloer wordt gelegd dan belandt een omgestoten glas water niet alleen op uw houten of laminaatvloer, maar ook direct op uw houten ondergrond. De houten ondergrond kan gemakkelijk beschadigd raken en hierdoor gaan rotten en eventuele lekkages veroorzaken. Daarnaast is hout van zichzelf vrij geluiddoorlatend. Door een ondervloer te plaatsen onder uw houten of laminaatvloer zal de ondervloer geluiddempend werken voor de ruimte onder de ruimte waar de houten ondergrond ligt. Daarnaast kan een houten ondergrond bijna nooit honderd procent egaal zijn. De ondervloer werkt egaliserend zodat de houten of laminaatvloer recht op de houten ondergrond kan worden gelegd. De voordelen van een ondervloer wegen ruim op tegen de eenmalige aanschafkosten. Door de ondervloer zal de houten ondergrond van uw huis in betere conditie blijven en uw nieuwe hout of laminaatvloer langer meegaan. Dit scheelt u enorm veel kosten in bijvoorbeeld onderhoud. De eenmalige kosten verdienen zichzelf door de jaren heen gemakkelijk terug.

Ondervloeren voor op hout bij Limmie’s Vloerenservice

Zoals u merkt is een ondervloer op een houten ondergrond een vereiste. U doet uw nieuwe mooie houten of laminaatvloer tekort door er geen ondervloer onder te plaatsen. Bij Limmie’s Vloerenservice heeft u een ruime keuze aan ondervloeren voor op een houten ondergrond. U kunt kiezen uit een ondervloer van verschillende stoffen waaronder parquet en aluminium folie. U kunt de ondervloer direct bestellen in onze webshop en deze zal binnen enkele dagen bij u thuis worden geleverd. Als u dus van plan bent om een nieuwe hout of laminaatvloer te bestellen, bestel dan van tevoren alvast uw ondervloer voor op hout bij Limmie’s Vloerenservice. Heeft u vragen over welke ondervloer voor op hout u het beste kunt bestellen bij Limmie’s Vloerenservice, kom dan gerust langs in onze fysieke winkel of neem contact met ons op!

Hulp nodig? We helpen u graag

Heeft u een vraag over een product, of mist u iets? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Merken

We leveren o.a. Ondervloeren, Parketlijm, Olie, Lak, Hardwax, Onderhoudsproducten, Reinigingsmiddelen, Verwerkingsproducten, Vloerbescherming, Accessoires etc.

Leverancier van o.a.: Woca, Osmo, Rigostep, Lecol, Blue Dolphin, Bona, Aquamarijn, Floorservice, Monocoat, Eyeleds,