Je kunt je nieuwe vloer prima op een houten ondergrond leggen, als je maar zorgt voor de juiste ondervloer. Gelukkig is een grote selectie van onze ondervloeren bij uitstek geschikt om tussen een houten ondergrond en jouw nieuwe vloer te plaatsen: deze hebben we hieronder voor je verzameld. Extra geluiddempend en veerkrachtig; gemaakt om de werking die een houten vloer kan hebben, te stabiliseren. Bestel jouw ondervloer gemakkelijk en voordelig via onze webshop, dan kun je er snel mee aan de slag!

 30,00
 5,50
 30,00

Ondervloer onder houten vloer of laminaatvloer op hout

Een ondervloer leggen onder een houten of laminaatvloer op hout is ontzettend belangrijk. De houten ondervloer is van zichzelf al vrij geluiddoorlatend en vrij makkelijk te beschadigen. Waar een betonnen vloer vaak minder vatbaar is voor lekkages en van zichzelf al meer geluid tegenhoudt, zijn deze gevaren bij een houten vloer heel aanwezig.

Als er geen ondervloer onder de houten of laminaatvloer wordt gelegd, dan belandt een omgestoten glas water niet alleen op je houten vloer of laminaatvloer, maar ook direct op je houten ondergrond. De houten ondergrond kan gemakkelijk beschadigd raken en hierdoor gaan rotten en eventuele lekkages veroorzaken.

Daarnaast is hout van zichzelf vrij geluiddoorlatend. Door een ondervloer te plaatsen onder je houten vloer of laminaatvloer zal de ondervloer geluiddempend werken voor de ruimte onder de ruimte waar de houten ondergrond ligt. Daarnaast kan een houten ondergrond bijna nooit honderd procent egaal zijn. De ondervloer werkt egaliserend zodat de houten of laminaatvloer recht op de houten ondergrond kan worden gelegd.

De voordelen van een ondervloer wegen ruim op tegen de eenmalige aanschafkosten. Door de ondervloer zal de houten ondergrond van je huis in betere conditie blijven en je nieuwe hout of laminaatvloer langer meegaan. Dit scheelt enorm veel kosten in bijvoorbeeld onderhoud. De eenmalige kosten verdienen zichzelf door de jaren heen gemakkelijk terug.

Ondervloeren voor op hout bij Limmie’s Vloerenservice

Zoals je merkt, is een ondervloer op een houten ondergrond een vereiste. Je doet je nieuwe mooie houten of laminaatvloer tekort door er geen ondervloer onder te plaatsen. Bij Limmie’s Vloerenservice heb je een ruime keuze aan ondervloeren voor op een houten ondergrond. Je kunt kiezen uit een ondervloer van verschillende stoffen waaronder parquet en aluminiumfolie.

Je kunt de ondervloer direct bestellen in onze webshop en deze zal binnen enkele dagen bij je thuis worden geleverd. Als je dus van plan bent om een nieuwe houten vloer of laminaatvloer te bestellen, bestel dan van tevoren alvast je ondervloer voor op hout bij Limmie’s Vloerenservice. Heb je vragen over welke ondervloer voor op hout je het beste kunt bestellen bij Limmie’s Vloerenservice, kom dan gerust langs in onze fysieke winkel of neem contact met ons op!

Hulp nodig? We helpen je graag

Heb je een vraag over een product, of mis je iets? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

Merken

We leveren ondervloeren, parketlijm, olie, lak, hardwax, onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen, verwerkingsproducten, vloerbescherming, accessoires en meer.

Leverancier van o.a.: Woca, Osmo, Rigostep, Lecol, Blue Dolphin, Bona, Aquamarijn, Floorservice, Monocoat en Eyeleds.