Woca heeft een uitgebreid assortiment oliën en reinigers voor de bescherming en het onderhoud van hout in de buitenlucht. Om buitenhout te beschermen werken ze uitsluitend met natuurlijk uithardende oliën op plantaardige basis. Deze oliën trekken diep in het hout, hebben een pure uitstraling en beschermen optimaal tegen weer en wind. Als het hout eenmaal geolied is, wordt onderhoud een fluitje van een cent. Schuren is niet meer nodig! Woca Exterior Oil is een watergedragen olie voor de basis- behandeling en het onderhoud van nieuw en al eerder geolied buitenhout (terrassen, tuinmeubels, tuinhuisjes, gevelbekleding etc.). Eenvoudig onderhoud met de Exterior Cleaner.

Woca Exterior Oil in een nieuw jasje: Woca Exterior Wood Oil.

 16,95 58,95
 21,95 41,95
 27,95 68,95
 27,95 76,95
 27,95 76,95
 27,95 76,95
 27,95 76,95
-9%
 27,95 69,95
 27,95 76,95
 27,95 73,95
 27,95 76,95
 27,95
 76,95
 27,95 76,95

Bescherm je houten terras met houtolie voor buiten

Staat jouw houten terras buiten en heb je geen beschermhoes? Bescherm het hout dan met houtolie voor buiten. Hout is een natuurproduct en kan daarom veranderen als het wordt blootgesteld aan de natuur. Vooral als het houten terras altijd buiten staat. Doordat het hout wordt blootgesteld aan regen, wind, kou en warmte, kan het bijvoorbeeld gaan verkleuren.

Het hout wordt er niet mooier op als het geen beschermende laag bevat. Het kan gaan verkleuren door zonlicht of gaan rotten bij veel regen. Wanneer het hout nat wordt, kan het gaan rotten. Hierdoor wordt het hout veel minder sterk en kun je er minder lang van genieten.

Daarnaast kan er door middel van water ook schimmel op komen. Schimmel eet het hout kapot en dat wil je natuurlijk voorkomen. Met houtolie breng je een beschermende laag aan op het hout, zodat het bestand is tegen deze invloeden van buitenaf. Met de Woca Exterior houtolie kun je jaren genieten van je houten terras.

Houtolie voor buiten van Woca – Woca Exterior Wood Oil

Houtolie van Woca is geschikt voor hout dat buitenshuis wordt gebruikt. De houtolie gebruik je als basisbehandeling en het onderhoud van houten oppervlakken, zoals houten tuinmeubelen, gehele terrassen en gevelbekledingen van hout. Woca Exterior Wood Oil is geschikt voor alle houtsoorten. Reeds geolied of nog nieuw? In beide gevallen is deze houtolie geschikt om te gebruiken.

Voordelen van Woca Exterior Wood Oil

De houtolie voor buiten van Woca heeft, naast dat het toepasbaar is op alle soorten hout, nog meer voordelen. Andere voordelen zijn:

  • De houtolie droogt snel
  • Het brengt een beschermende laag aan op het hout, wat de vorming van mossen en schimmels vertraagt
  • Het hout is beschermd tegen uv-straling
  • Het oppervlak wordt slijtvast door middel van de olie
  • De kleurstructuur van het hout wordt versterkt
  • De olie is ecovriendelijk, door de speciale watergedragen samenstelling van de oliecomponenten. Het product is namelijk oplosbaar in water.

Houtolie van Woca kopen bij Limmie’s Vloerenservice

De houtolie van Woca kun je kopen bij Limmie’s Vloerenservice. In het assortiment vind je de houtolie is verschillende kleuren, zoals grijs, walnoot, zilver, wit, etc. Bij Limmie’s Vloerenservice vind , naast Woca Exterior Wood Oil, alles op het gebied van vloeren. We zijn al 14 jaar gespecialiseerd in het leggen van vloeren, schuren, renovatie en onderhoud. We houden van een persoonlijke aanpak en stellen samen met jou een gedetailleerde offerte op.

Hulp nodig? We helpen je graag

Heb je een vraag over een product, of mis je iets? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.