Vertrouwd jouw houten vloer schuren

Ga je zelf je houten vloer schuren? Dan is het belangrijk dat je de juiste schuurmaterialen voorhanden hebt. Bij Limmie’s vind je naast de belangrijkste onderhoudsproducten voor je vloer ook de beste schuurmaterialen tegen de scherpste prijzen. Of je nu een schuurschijf of een slijpnet nodig hebt, in een fijne korrel of juist grof: bestel je schuurmateriaal voordelig online in onze webshop, dan kun je er vaak dezelfde week nog mee aan de slag!

 10,95 15,95

Altijd de juiste schuurmaterialen voor jouw klus

Het succes van op eigen houtje een houten vloer schuren valt of staat bij goed materiaal. Een goede schuurmachine, maar natuurlijk ook goede schuurpads of slijpnetten maken de klus een stuk overzichtelijker. Gelukkig heeft Limmie’s Vloerenservice alles op voorraad waarmee je jouw schuurklus tot een succes kunt maken.

Schuurschijf of slijpnet?

Hoe weet je nu welke schuurmaterialen je voor jouw klus nodig hebt? Kun je het beste een schuurschijf bestellen, of beter een slijpnet? Ga je jouw houten vloer schuren, dan is de schuurschijf je eerste keuze. Hiermee schuur je de beschadigde laag van je houten vloer af, en maak je de vloer klaar voor een nieuwe beschermingslaag.

Wil je opstaande houtvezels polijsten of tussen-polijsten? Dan heb je een slijpnet nodig. Een subtiel, maar toch belangrijk verschil!

Voor elke schuurbeurt de juiste korrel

Ga je jouw houten vloer schuren, dan werk je altijd in verschillende rondes. In iedere ronde gebruik je weer andere schuurmaterialen! Je werkt altijd van grof naar fijn als het op de korrel van je schuurschijf aankomt. Zo krijg je het mooiste resultaat! Hoe hoger het getal, hoe fijner de korrelstructuur. Begin dus bijvoorbeeld met een korrel 24 of 40, en werk je weg omhoog naar een korrel 120. Bij Limmie’s vind je een schuurschijf of slijpnet voor elke fase van je klus. Laat je bij twijfel adviseren door één van onze specialisten!

Voordelen van een schuurschijf 400 mm

Met kleine schuurpads kom je niet ver als je een houten vloer wilt schuren. Daarmee blijf je aan de gang! Wil je een houten vloer schuren als een pro, dan gebruik je een boen- of schuurmachine met een schuurschijf van minimaal 400 mm. Dat schiet tenminste een beetje op! Met een schuurschijf van 400 mm in combinatie met de juiste machine kun je makkelijk staand je werk doen. Ook een schuurschijf van 400 mm is bij ons te verkrijgen in korrel 16 tot maar liefst 120.

  • Snel en toch secuur werken
  • Je werk staand kunnen doen
  • Vaak aan twee kanten te gebruiken

Bestel je schuurschijf 400 mm >

Daarom bestel je je schuurmaterialen bij Limmie’s

Bij Limmie’s Vloerenservice weten we als geen ander wat je nodig hebt om een houten vloer te schuren. Dat is iets waar we ons al 14 jaar dag in, dag uit mee bezig houden! We bieden je dus een compleet assortiment, waar elke doe-het-zelver mee uit de voeten kan. Professioneel advies bij aanschaf is inbegrepen: schroom dus zeker niet om ons te contacteren als je vragen hebt over onze schuurmaterialen. We bieden je graag de beste service!

  • De beste schuurmaterialen voor iedere klus
  • Altijd scherp geprijsd
  • Snel verzonden, snel in huis
  • Uitstekende service
  • Klantbeoordeling 9+

Liever je houten vloer laten schuren?

Zie je het toch niet zitten om zelf je houten vloer te schuren? Besteed het dan aan ons uit! Naast de verkoop van schuurmaterialen en onderhoudsproducten specialiseren we ons bij Limmie’s Vloerenservice in de vele klussen die bij een houten vloer komen kijken. Ontdek de mogelijkheden en vraag vandaag nog een offerte aan!

Vloer laten schuren >

Contact en advies

Heb je een vraag over je houten vloer schuren? Twijfel je bijvoorbeeld welke schuurmaterialen je het beste kunt gebruiken op jouw vloer? Stel je vraag dan gerust aan één van onze specialisten. We helpen je graag op weg! We zijn telefonisch goed bereikbaar, maar ook via de e-mail kun je iedere vraag bij ons kwijt. We helpen je graag aan een oplossing!

Neem contact met ons op >