Scratch no More
Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Scratch no More heeft complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten meubels ontwikkeld. Wilt u geen krassen meer op uw vloer? Kies dan voor Scratch no More!


Vloerglijders voor krasvrije vloer

De Scratch no More vloerglijders zijn geheel krasvrij. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw mooie houten vloer of nieuwe parket het onthouden wordt aan krassen, dan bieden de scratch no more vloerglijders u deze garantie.

Materiaal van de vloerglijders

De Scratch no More vloerglijders die uw vloer er van verzekeren geen krassen op te lopen, zijn gemaakt van hoogpolig tapijt. Deze kunnen tijdens het stofzuigen gewoon worden meegenomen en zullen ook in vochtige omstandigheden ervoor zorgen dat u geen krassen vindt op uw vloeroppervlak.

Hoe werkt de bevestiging?

De Scratch no More beschermdoppen worden als basisonderdeel in de stoel vastgeklemd of geschroefd. Hierdoor laat het materiaal niet los, wat bij (plak) viltglijders wel kan gebeuren. Het basisonderdeel monteert u dus eenmaal, waarnaar u het kan verwisselen wanneer u wilt. Gaat u van parket naar tapijt? Geen probleem, u schuift gewoon de vloerglijder welke geschikt is voor het oppervlak eronder.

Geluidsdempende vloerglijder

Naast dat u verzekerd wordt van een krasvrije vloer, krijgt u ook minder te maken met geluidsoverlast. De beschermdoppen zijn namelijk geluiddempend. Hier heeft u voordeel bij, maar uw onder- en/of naaste buren natuurlijk ook.

Hulp nodig? We helpen u graag

Heeft u een vraag over een product, of mist u iets? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Merken

We leveren o.a. Ondervloeren, Parketlijm, Olie, Lak, Hardwax, Onderhoudsproducten, Reinigingsmiddelen, Verwerkingsproducten, Vloerbescherming, Accessoires etc.

Leverancier van o.a.: Woca, Osmo, Rigostep, Lecol, Blue Dolphin, Bona, Aquamarijn, Floorservice, Monocoat, Eyeleds,