Vloerglijder voor Zuiver Ridge buisframestoel

Op voorraad

Deze ellips vormige vloerglijder wordt gebruikt voor de Zuiver Ridge buisframestoel. De vloerglijder is zelfklemmend en voorzien van een 5,8 mm pin die in de buis valt.

 0,95

Koop dit product en verdien 2 Spaarpunten!
Op werkdagen voor 14:30 besteld = dezelfde dag verzonden!

Verzending € 4,50

Beschrijving

Vloerglijder voor Zuiver Ridge buisframestoel

Deze vloerglijder voor Zuiver Ridge buisframestoel is bedoeld voor eenvoudige montage om de ronde buisframe van je Zuiver stoel. De ellips vormige vloerglijder is zelfklemmend en voorzien van een 5,8 mm pin die in de buis valt.

Eigenschappen

  • Inhoud: per stuk
  • Kleur: zwart
  • Zelfklemmend
  • Voor stoelen met buisframe
  • Buisdiameter 25 mm
  • Met 5,8 mm pin
  • Vloerglijder toepasbaar op o.a. de Gispen en Zuiver Ridge Rib stoel

Deze vloerglijder is ook te bestellen met vast vilt.

Tip

Het valt ons op dat meten soms lastig is. Meten is weten zeggen we altijd. Meet daarom altijd goed de diameter op van je buisframe. Je bespaart een teleurstelling dat de viltglijder niet om de stoelpoot past.

Montage van de Vloerglijder voor Zuiver Ridge buisframestoel

Montage van deze vloerglijder wordt als zeer gemakkelijk ervaren. De vloerglijder is eenvoudig te bevestigen aan de buisframe van je stoel aangezien deze zelfklemmend is. Je plaatst de vloerglijder in het voorste of achterste gaatje in de buis. Vervolgens is je stoel klaar voor gebruik en is je vloer en stoel optimaal beschermd.

Levensduur

Slijtage en dus de levensduur van deze vloerglijder is afhankelijk van verschillende omstandigheden, zoals frequentie gebruik, belasting, vervuiling en oppervlak.

Verzending en levering

Bestel je deze vloerglijder op werkdagen vóór 14:30? Dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden en heb je ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis! Zo kun je je stoel zo snel mogelijk beschermen.

Hulp nodig?

Kun je de juiste vloerglijder niet vinden? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar en kijken graag met je mee om het geschikte bescherming voor je stoel te vinden. Bel 06-53702858 of neem contact op via het contactformulier.