Pallmann Pall-X 325 Grondlak Licht


Foto van Pallmann Pall-X 325 Grondlak Licht

€ 113,95


 • Al meer dan 14 jaar ervaring
 • Altijd binnen 24 uur reactie
 • Betrokken
 • Altijd persoonlijk contact

Omschrijving

Pallmann Pall-X 325 Grondlak Licht

Pallmann Pall-X 325 Grondlak Licht is een watergedragen 1 component grondlak, aan te brengen met roller of spatel, met een helder en gelijkmatig resultaat. Grote betrouwbaarheid voor sterk zuigende houtsoorten. Deze grondlak is bij uitstek geschikt voor lichtere houtsoorten.

 • Uitstekend vulvermogen
 • Direct klaar voor gebruik
 • Gemakkelijk te verwerken
 • Verbruik 8-10m2/L bij rollen, 17 m² bij spanen

Voorbereiding

De eerste schuurgang uitvoeren met de bandschuurmachine, korrel 36-60 voorschuren. Daarna schuren met korrel 80 en vervolgens kunnen de voegen en spijkergaatjes met Pallmann Pall-X-Kitt gekit worden. Vervolgens wordt met Pallmann schuurpapier korrel 100 (bandschuurmachine) geschuurd. De laatste schuurgang wordt met Pallmann schuurpapier korrel 120 (éénschijfsmachine of bandschuurmachine) uitgevoerd. Het af te lakken oppervlak moet na de laatste schuurgang schoon, droog en vrij zijn van schuurstof en vuil.

Gebruiksaanwijizing

 1. De verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden. Vervolgens de inhoud in een schone lakemmer overgieten.
 2. Een laag Pallmann Pall-X 325 met de roller gelijkmatig en vol op de ondergrond aanbrengen.
 3. Het gegronde oppervlak is overlakbaar: na ca. 120 minuten met de roller aangebracht, na ca. 60 minuten met de spaan opgebracht.
 4. De grondlak moet dezelfde dag worden voorzien van de eerste aflaklaag met een Pallmann lak.
 5. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.

Reiniging en onderhoud

Voor de regelmatige reiniging van uw gelakte vloer gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten. Voor periodiek onderhoud kunt u Pallmann Finish Care Mat gebruiken, deze herstelt de laklaag en verlengt op die manier de levensduur van uw gelakte vloer. Voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag kunt u de vloer reinigen met Pallmann Clean Strong. Deze verwijdert alle vet- en vuilresten en tevens oude onderhoudslagen, zorgt voor een perfecte hechting van de nieuwe onderhoudslaag.

Specificaties

Pallmann Pall-X 325 Grondlak Licht

Artikelnummer
07008
Levertijd
1-2 dagen
model
7008
Type
Onderhoudsproducten

Shop meer