Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray


Foto van Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray

€ 12,95


  • Al meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd binnen 24 uur reactie
  • Betrokken
  • Altijd persoonlijk contact

Omschrijving

Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray

Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray is een universele allesreiniger voor het wekelijks reinigen van houten vloeren, meubels en andere gladde oppervlakken. Door de spray flacon zeer gebruiksvriendelijk. Deze reiniger heeft een aangename, frisse geur.

Gebruiksaanwijzing Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray. Verdeel het schoonmaakmiddel over het oppervlak en veeg het af met een licht vochtige doek.

Reiniging en onderhoud geoliede vloer Regelmatig dweilen kan met Blue Dolphin Eco Multi Cleaner. Voor maandelijks onderhoud raden we Blue Dolphin Fix&Fill aan, deze reinigt en voedt het hout tegelijkertijd. Simpelweg een dopje toevoegen aan het water en dweilen maar! Voor periodiek onderhoud gebruikt men Blue Dolphin Onderhoudswas. Bij zware vervuiling dient de vloer eerst gereinigd te worden met de Intensiefreiniger van Blue Dolphin. Voor een meer intensievere onderhoudsbeurt kunt u de Blue Dolphin Onderhoudsolie gebruiken.

Reiniging en onderhoud gelakte vloer Voor regelmatig onderhoud raden we Blue Dolphin Eco Multicleaner aan. Simpelweg een dopje toevoegen aan het water en dweilen maar! Bij zware vervuiling dient de vloer eerst gereinigd te worden met de intensiefreiniger van Blue Dolphin.

Specificaties

Blue Dolphin Refresh Cleaner Spray

Artikelnummer
02200
Levertijd
1-2 dagen
model
2200
Type
Onderhoudsproducten

Shop meer