Blue Dolphin PVC Reiniger


Foto van Blue Dolphin PVC Reiniger

€ 10,95


  • Al meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd binnen 24 uur reactie
  • Betrokken
  • Altijd persoonlijk contact

Omschrijving

Blue Dolphin PVC Reiniger

Blue Dolphin PVC Reiniger is te gebruiken voor de dagelijkse reiniging van alle waterbestendige vloeren. Speciaal geschikt voor PVC vloeren.

Blue Dolphin PVC Cleaner is een hoogwaardige, geconcentreerde reiniger. PVC Cleaner bevat geen wassen of oplosmiddelen. Deze cleaner is mild voor de huid, heeft een frisse geur en is zuinig in gebruik. Blue Dolphin PVC Cleaner is te gebruiken voor de dagelijkse reiniging van alle waterbestendige vloeren. Niet geschikt voor onafgewerkte hout- en parketvloeren. PVC Cleaner is door zijn geringe schuimwerking ook geschikt voor schrob-, zuig- automaten en waterzuigers. Ook kan deze reiniger professioneel worden gebruikt.

Bij lichte vervuilingen vermengt u 20ml PVC cleaner op 5L water. Bij zware vervuilingen kunt u de dosering verhogen naar 100 tot 150ml op 5L water.

Gebruik deze reiniger in combinatie met de Blue Dolphin Duodweil en Spraymop. Maak de dweil rijkelijk nat met verdunde PVC cleaner. Bij machinale verwerking dient u na het schrobben het losgekomen vuil na behandeling op te zuigen of op te nemen.

Gebruik Blue Dolphin PVC Reiniger NIET onverdunt!

Specificaties

Blue Dolphin PVC Reiniger

Artikelnummer
02219
Levertijd
1-2 dagen
manufacturer
Blue Dolphin
Type
Onderhoudsproducten

Shop meer