Zelfklevende viltglijders: bescherm jouw vloer optimaal tegen krassen en beschadiging!

zelfklevende viltglijders bescherming vloer

Wanneer jij van plan bent om een grote make-over te houden in huis en daarbij bijvoorbeeld meubels dient te verplaatsen, kan het handig zijn om viltglijders van Limmie’s Vloerenservice aan te schaffen. De viltglijders zorgen er aan de ene kant voor dat jouw vloer beschermd wordt tegen krassen en zorgen er ook voor dat het makkelijker wordt om bijvoorbeeld meubelen van de ene kant van de kamer naar de andere kant te verplaatsen.

Het gebruik van viltglijders

Viltglijders worden onder de meubels die verplaatst dienen te worden, geplaatst. Met het plaatsen van de viltglijders, ook wel meubelglijders genoemd, onder de poten, wordt de vloer beschermd tegen krassen. Onder andere bij een verhuizing kunnen viltglijders dus een goed idee zijn om te gebruiken. Ook wanneer je een andere reden hebt die ervoor zorgt dat jouw meubels verplaatst dienen te worden, kunnen zelfklevende viltglijders goed van pas komen.

Zelfklevende viltglijders

De zelfklevende viltglijders van Limmie’s Vloerenservice bieden je veel gemak. Zoals de naam al zegt, hoeven de zelfklevende viltglijders niet op een ingewikkelde manier vast te worden gemaakt aan de pootjes van jouw meubel of stoel. Je plakt de meubelglijders erop en vervolgens kleven de glijders vast aan de pootjes.

Veel verschillende varianten

Op het gebied van viltglijders zijn er ontzettend veel verschillende keuzemogelijkheden. De viltglijders zijn er in ontzettend veel soorten en maten, waardoor je altijd de variant vindt die het beste aansluit op jouw meubels. Bij Limmie’s Vloerenservice beschikken we over een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van zelfklevende viltglijders. Neem daarom gerust eens een kijkje in onze webshop!

Bekijk alle viltglijders

Zelfklevende viltglijders: de oplossing voor een verhuizing of het verschuiven van meubels

Hierboven hebben we al een aantal voordelen van het gebruik van zelfklevende viltglijders benoemd. Het scheelt je tijd, want de meubelglijders zijn gemakkelijk aan de pootjes van jouw bank of stoel vast te plakken. Daarnaast zorgen deze viltglijders ervoor dat jouw vloer optimaal beschermd blijft tegen krassen. Ben je dus van plan om binnenkort te verhuizen? Of ga je om een hele andere reden meubels binnenshuis verplaatsen? Dan zijn zelfklevende viltglijders voor jou de ideale oplossing!

Bekijk alle zelfklevende viltglijders