Woca Tannin Spot Easy Neutralizer


Foto van Woca Tannin Spot Easy Neutralizer

€ 18,50


  • Al meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd binnen 24 uur reactie
  • Betrokken
  • Altijd persoonlijk contact

Omschrijving

Woca Tannin Spot Easy Neutralizer

Met de Woca Easy Neutralizer kunt u gemakkelijk en effectief vlekken verwijderen die zijn veroorzaakt door een water en zuur reactie. Dit zijn vlekken die door combinatie van vocht en metaal zijn veroorzaakt, bijvoorbeeld een vochtig blik verf die te lang op de vloer heeft gestaan. De Woca Easy Neutralizer kan worden toegepast op onbehandelde, met zeep behandelde, geoliede en in de was gezette oppervlakken. U zult als snel zien dat de Woca Easy Neutralizer de zwart vlek laat loskomen.

De Woca Easy Neutralizer kan alleen worden toegepast op eikenhout. Woca Easy Neutralizer wordt ook wel Woca Tannin Spot Neutralizer genoemd.

Toepassen:

1. Vernevel de Woca Easy Neutralizer gelijkmatig op de vlek, rechtstreeks vanuit de spray.

2. Laat de Woca Easy Neutralizer ongeveer 30 tot 60 minuten inwerken op de vlek. (u zult al snel zien dat de vlek los komt)

3. Neem daarna de vlek af met een uitgewrongen lauwe vochtige doek.

4. Herhaal de procedure, indien dit noodzakelijk is.

5. Als de vloer volledig droog is, dient u de basisbehandeling van de vloer opnieuw toe te passen (masterolie, colour olie, hardwax of zeep)

Maak altijd een proefstukje om na te gaan of er een goede hechting ontstaat tussen het oppervlak en het product. Doe dit op een plek die niet zal opvallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor foutief gebruik van het product.

Specificaties

Woca Tannin Spot Easy Neutralizer

Artikelnummer
01030
Levertijd
1-2 dagen
manufacturer
Woca
Type
Onderhoudsproducten

Anderen bestelden ook


Shop meer