Woca Colour Oil 114 Castle Grey


Foto van Woca Colour Oil 114 Castle Grey

Vanaf: € 35,50


  • Al meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd binnen 24 uur reactie
  • Betrokken
  • Altijd persoonlijk contact

Omschrijving

Woca Colour Oil 114 Castle Grey

Woca Colour Oil 114 Castle Grey is een kleurende olie en laat een vuil en waterafstotende laag achter. De olie kan met de hand en machinaal worden aangebracht. Voor het mooiste en beste resultaat dient u de olie 2 keer aan te brengen.

Hoe verwerk je Woca Colour Oil 114 Castle Grey

Het te bewerken oppervlak dient vetvrij, schoon en droog te zijn. Maak het oppervlak eerst schoon met Woca Intensiefreiniger. Voor het aanbrengen van de olie is het van belang de flacon zorgvuldig te schudden. Breng vervolgens de olie gelijkmatig aan en laat deze 15 minuten intrekken. Boen het oppervlak met een beige pad op tot dat het oppervlak geen olie meer opneemt en verwijder overtollig olie met een katoenen doek. Werk stapsgewijs verder tot de volledige vloer afgewerkt is.

Binnen 24 uur na de eerste behandeling wrijft u de vloer op met een witte pad en ca. 100 ml olie per 15 m2. Wrijf de olie zorgvuldig in het hout en verwijder eventuele overtollige olie met een katoenen doek. Het is van groot belang dat het behandelde oppervlak gedurende ca. 7 dagen niet wordt afgedekt en niet met water in aanraking komt in verband met het uitharden van de olie.

Voor een nog betere bescherming kunt u na het uitharden van de olie het oppervlak reinigen met Woca Natuurzeep Grijs. Voor periodiek onderhoud kunt u de Woca Onderhoudsolie Grijs gebruiken.

  • Verwerkingstemperatuur: >18 graden
  • Voorzichtig beloopbaar na: ca. 36 uur
  • Uithardingstijd: ca. 7 dagen
  • Verbruik: 10-15 m2/liter

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Specificaties

Woca Colour Oil 114 Castle Grey

Artikelnummer
-
Levertijd
1-2 dagen
manufacturer
Woca
Type
Onderhoudsproducten

Anderen bestelden ook


Shop meer