Vloer leggen Bedum


Vloer leggen in Bedum?

Wilt u uw vloer leggen in Bedum? Wij van Limmie’s vloerenservice hebben meer dan 13 jaar kundige ervaring op het gebied van vloeren leggen. Het leggen van een vloer is een kunst wat door vele mensen vaak wordt onderschat. Het materiaal van de vloer speelt namelijk een belangrijke factor bij het leggen van een vloer. Als u lang van uw vloer wilt genieten spelen er enkele factoren mee met het leggen van een vloer:

  • Het materiaal
  • Uitzetting van een vloer bij warmte
  • Het type ondergrond

Vloer leggen in Bedum


Overweegt u om uw vloer te leggen in Bedum?

Voordat wij uw vloer leggen in Bedum is het dus eerst belangrijk welke vloer u uitkiest. PVC, hout of laminaat? Ieder materiaal heeft weer een andere manier van leggen. Zeker als u weinig ervaring heeft met het leggen van een vloer is het verstandig een deskundige hier na te laten kijken. De voornaamste reden voor het krimpen of uitzetten van een vloer bij warmte is de tempratuur. Als het een warme zomerdag is, stijgt de tempratuur in uw kamer. In de winter is het juist koud, waardoor een vloer krimpt. In de volksmond wordt dit het ‘werken’ van een vloer genoemd. Hierdoor adviseren wij om minimaal 12 tot 16 mm vrij te houden aan de zijkanten. Ook het type ondergrond is belangrijk bij het leggen van de juiste vloer. Houdt hier dus rekening mee voordat wij uw vloer leggen in Bedum.

Stappenplan voordat wij uw vloer leggen in Bedum

Naast dat wij uw vloer leggen in Bedum, ontnemen wij ook de rest van de zaken rondom het leggen van een vloer. Zo kunt u bij ons terecht met het inspecteren en opmeten van uw vloer. Vervolgens leggen wij uw vloer met de bijbehorende plinten. Hierna voeren wij een nacontrole uit en sluiten wij af met een eindschoonmaak.

Neem contact met ons op zodat we gezamenlijk kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wij geven u aan de hand van het gesprek een advies welke vloer het beste aansluit bij uw ondergrond en woning. Wij bepalen samen met u de geschikte legrichting en welke plinten het beste bij de vloer passen. Maak een afspraak met ons en laat ons uw vloer leggen in Bedum.