Stoelen met buisframe verplaatsen? Maak dan gebruik van viltglijders!

viltglijders buisframe stoelen bescherming vloer

Viltglijders zijn er in ontzettend veel soorten en maten. In het uitgebreide assortiment aan viltglijders kun je zo altijd zien of er een variant bijzit die past op de poten van jouw tafel of stoel. Ben je op zoek naar viltglijders voor buisframe stoelen? Ook dan ben je bij Limmie’s Vloerenservice aan het juiste adres! Viltglijders voor buisframe stoelen, ook wel meubelglijders genoemd, beschermen jouw vloer tegen krassen en beschadiging.

Bescherm jouw vloer optimaal tegen krassen

Ben jij van plan om te gaan verhuizen? Wil je jouw huis een complete make-over geven? Of is er misschien een andere reden om de meubels te verplaatsen? Dan zijn viltglijders dé ideale oplossing! De viltglijders worden ook wel meubelglijders genoemd, omdat ze onder de poten van tafels en stoelen worden geplaatst. En heb je buisframe stoelen? Dan zijn ook hier speciale viltglijders voor ontwikkeld. Ook stoelen met een buisframe verplaats je dus gemakkelijk met buisframe viltglijders.

Viltglijders naar de vorm van jouw buisframe stoel

Het is belangrijk om te kijken naar de vorm van de viltglijders die je nodig hebt voor het verschuiven van jouw buisframe stoelen. Voor stoelen met een ronde buisframe zijn verschillende viltglijders beschikbaar dan voor stoelen met een vierkante buisframe, bijvoorbeeld. Om de vloer te beschermen tegen beschadiging, is het belangrijk om de juiste buisframe viltglijders aan te schaffen.

 0,90 1,25
 2,50 3,00

Ontzettend veel soorten en maten

De viltglijders voor buisframe stoelen zijn er in ontzettend veel soorten en maten. Welke variant je nodig hebt, is dus onder andere afhankelijk van of je een ronde buisframe hebt of een vierkante buisframe. Eén ding weet je zeker: dankzij het uitgebreide assortiment op dit gebied, vind je altijd de variant die je nodig hebt!

Twijfel je over de juiste producten voor de klus die jij voorhanden hebt?

Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Samen met jou kijken we graag naar de juiste viltglijders voor jouw buisframe stoel. Ook wanneer je vragen hebt over één van de overige producten uit onze webshop, helpen de medewerkers van Limmie’s Vloerenservice jou graag verder!

Neem contact op