Vloer laten schuren?


Vloer laten schuren door Limmie's Vloerenservice

Uw vloer heeft door de jaren heen veel te verduren. Vlekken, krassen, slijtage en kleurverschillen zijn veel voorkomende beschadigingen die niet te voorkomen zijn. Toch kunnen deze factoren een grote rol spelen op de kwaliteit van uw vloer. Wanneer u uw vloer niet goed onderhoudt, kunt u later voor nare verassingen komen te staan. Als u op zoek bent naar een professioneel vloerenservice bedrijf, bent u bij Limmie's Vloerenservice aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren. Geef uw vloer weer een frisse en schone uitstraling en laat

Uw vloer weer als nieuw

Het hangt af van een aantal factoren hoe wij uw vloer gaan aanpakken. Soms komt het voor dat een vloer er slechter aan toe is dan van tevoren gedacht werd. Wanneer er sprake is van rot hout of gevaarlijke situaties adviseren wij u om uw vloer te renoveren. Samen met u bekijken we hoe uw vloer er aan toe is en zullen wij uw een advies geven. Wat er ook aan de hand is, wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van een veilige, strakke en mooie vloer die jaren meegaat.
De behandeling

Een vloer schuurt u niet zomaar met de handschuurmachine. Er zijn verschillende vloeren waar verschillende behandelmethoden van toepassing zijn. Daarnaast moeten alle meubels logischerwijs uit de ruimte vertrokken zijn. Limmie's Vloerenservice is gespecialiseerd in het schuren en verder behandelen van uw houten- of parketvloer in Groningen en omgeving. We komen graag bij u langs om uw wensen en behoeften door te nemen en zullen hiervoor een passende offerte opstellen.

Wanneer u de offerte heeft goedgekeurd zullen we samen met u onze werkzaamheden inplannen. Afhankelijk van de grootte van uw vloer zullen de werkzaamheden vaak niet meer dan 1 of 2 dagen in beslag nemen. Omdat wij voor 99% stofvrij schuren hoeft u niet perse alles af te plakken. De overige voorbereidingen zullen wij persoonlijk met u doornemen.

Uw vloer wordt in de behandeling meerdere keren geschuurd met verschillende korrelgroottes om alle oneffenheden, beschadigingen en kleurverschillen eruit te halen. Hierdoor wordt de oude lak of olielaag ook verwijderd. Na het schuren van de grote oppervlakten worden de kleinere delen geschuurd waar de bandschuurmachine niet bij kan. Wanneer u een v-groef vloer heft wordt deze uitgefreesd. Heeft u een gespijkerde vloer? Geen probleem, we zorgen dat de gedreveld wordt om vervolgens gevoegd en geschuurd te worden. De hele vloer wordt vervolgens gepolijst zodat deze klaar is voor de afwerking. De vloer kan op verschillende manieren afgewerkt worden. We kunnen uw vloer voorzien van olie, wax of lak. We zullen samen met u bekijken wat hierin voor u de beste mogelijkheid is.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk dat uw vloer van de juiste nazorg geniet. Er moet gewacht worden totdat de olie, wax of lak helemaal goed is uitgehard voordat er op gelopen kan worden. Wij adviseren u 1 tot 3 dagen te wachten met het plaatsen van meubels om zeker te zijn dat uw vloer helemaal uitgehard is. Ook adviseren wij om uw vloer te onderhouden met onze kwalitatieve onderhoudsproducten zodat u zorgeloos jarenlang van uw vloer kunt genieten. Vergeet ten slotte niet uw meubels te voorzien van nieuwe viltjes zodat deze geen krassen maken op uw nieuwe vloer.

Heeft u vragen of opmerkingen aan de hand van onze schuurservice of andere diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op te nemen via 06-53702858 of ons contactformulier. Wij zullen u goed mogelijk te woord staan.