Schuren

Heeft u geen zin/tijd om uw Houten vloer of Parketvloer te schuren? Of durft u het niet aan?

Limmie's Vloerenservice neemt het graag voor u uit handen. We schuren uw houten vloer of parketvloer in Groningen en omgeving.

Is uw houten vloer of parketvloer toe aan een opknapbeurt door bv krasjes, deuken, kleurverschil of wilt u een andere kleur? Neem contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. We schuren uw houten vloer of parketvloer en behandelen deze zodat u een nieuw ogende vloer hiervoor terug krijgt.

We komen van te voren altijd bij u langs om uw vloer te bekijken en uw wensen door te nemen om hiervoor een passende offerte te maken. Zodra u de offerte heeft goedgekeurd weet u wat de kosten zijn, zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan, en plannen we de werkzaamheden in. U hoeft er niet speciaal vrij voor te nemen, want het schuren maakt veel geluid, en klanten zijn dan vaak buiten de deur.

Als de vloer geschuurd wordt, dient het vertrek volledig leeg te zijn van meubels. Huidige plinten en spijkertjes dienen verwijderd te zijn, of laten verwijderen. Keukenplinten dienen onder de keuken verwijderd te worden zodat we overal goed bij kunnen. Kabels en snoeren dienen bij elkaar gebonden te worden en eventuele gordijnen dienen van de grond af te zijn. U hoeft niet alles af te plakken met plastic aangezien we voor 99% stofvrij schuren. Een tv, welke aan de muur bevestigd is, adviseren we om deze weg te halen. En als u van te voren een stofzuiger door het vertrek haalt kunnen we gelijk beginnen met de werkzaamheden.

Uw vloer wordt meerdere keren geschuurd, met verschillende korrels, om eerst de oude lak of olie laag te verwijderen van de vloer. Vervolgens worden de kanten geschuurd waar de bandschuurmachine niet bij kan. Als uw vloer een v-groef heeft wordt deze uitgefreesd of als uw vloer gespijkerd is worden deze gedreveld om vervolgens gevoegd en geschuurd te worden. Vervolgens wordt de vloer gepolijst voordat de afwerking kan beginnen.

Uw vloer kan voorzien worden van Olie, Hardwax of Lak. Na gelang uw wensen en uitstraling wordt altijd van te voren besproken wat de mogelijkheden zijn.

Nadat uw vloer behandeld is heeft uw vloer nog wel tijd nodig om bij te komen. Olie, Hardwax of Lak moet namelijk nog wel uitharden en is niet gelijk beloopbaar zoals laminaat. Houdt u wel rekening van 1 tot 3 dagen voordat uw vloer weer beloopbaar is en ingericht kan worden. Voorzie uw meubels en stoelen van nieuw vilt zodat deze geen krassen maken op uw nieuwe vloer. U heeft vervolgens weer jaren plezier van uw nieuwe vloer.