​Rigostep Step Parketlak 1K Mat #6650


Foto van ​Rigostep Step Parketlak 1K Mat #6650
Foto van ​Rigostep Step Parketlak 1K Mat #6650
Foto van ​Rigostep Step Parketlak 1K Mat #6650

Vanaf: € 28,90


  • Al meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd binnen 24 uur reactie
  • Betrokken
  • Altijd persoonlijk contact

Omschrijving

​Rigostep Step Parketlak 1K Mat #6650

Rigostep Step Parketlak 1K Mat #6650 is een 1-componenten lak die erg geschikt is voor het lakken van parket en houten vloeren. De Rigostep Step parketlakken zijn een nieuwe reeks lakken van Rigostep. Rigostep Step parketlak 1K is verkrijgbaar in Mat en Satijn. Oppervlaktes die behandeld zijn met één van de Rigostep Step Parketlakken kunnen worden gereinigd met Rigostep Step Milde Reiniger #9160.

Rigostep Step Parketlak 1K #6650 Mat dient 3 tot 4 keer te worden aangebracht. Indien er sprake is van een grondlak, dient de Parketlak 2 tot 3 keer te worden aangebracht.

Ingeval van renovatie kunt u de lak 1 tot 2 keer aanbrengen. Zorg er dan voor dat de vloer goed is schoongemaakt met Rigostep strip.

De eerste laag Rigostep Step Parket 1K Mat heeft ongeveer een verbruik van 1 liter lak op 8 tot 10m2. De Step lakken zijn na ongeveer een 1 uur handdroog en na 3 tot 4 uur overlakbaar. De geldt net als bij de grondlak bij 20 graden celcius en 65% luchtvochtigheid.

De tweede Rigostep Step Parketlak 1K Mat heeft ongeveer een verbruik van 1 liter lak op 10m2. De droging geldt het zelfde als de eerste laklaag mat.

De derde en vierde laag Rigostep Step Parketlak 1K Mat heeft ongeveer een verbruik van 1 liter lak op 12m2. De droging geldt het zelfde als de eerste en tweede laklaag mat.

Schudt de Rigostep Step Parketlak 1K Mat altijd grondig voor gebruik. Giet ongeveer de helft van de lak door een lakzeef in uw lakemmer. Sluit de verpakking en schudt de flacon opnieuw. Giet vervolgens het restant in de lakemmer. Controleer altijd of er restanten in de flacon zijn achtergebleven. Alles wat in de Step lak zit, heeft namelijk zijn eigen functie. Laat de lak hierna 10 minuten rusten en roer nogmaals voordat u begint te lakken.

Specificaties

​Rigostep Step Parketlak 1K Mat #6650

Artikelnummer
-
Levertijd
1-2 dagen
manufacturer
RigoStep
Type
Onderhoudsproducten

Anderen bestelden ook


Shop meer