RigoStep Kambala Primer


Foto van RigoStep Kambala Primer
Foto van RigoStep Kambala Primer
Foto van RigoStep Kambala Primer

Vanaf: € 19,95


  • Al meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd binnen 24 uur reactie
  • Betrokken
  • Altijd persoonlijk contact

Omschrijving

RigoStep Kambala Primer

Rigostep Kambala Primer wordt gebruikt op exotische houtsoorten om defecten te voorkomen. Het is speciaal ontwikkeld om agressieve inhoudsstoffen, die afhankelijk van het groeigebied, kunnen voorkomen is bepaalde exotische houtsoorten. De Kambala Primer versterkt de houtgloed en werkt optimaal isolerend. Kambala Primer is reukarm, eenvoudig te verwerken, strak vloeiend, blijft helder en vergeeld niet. Pas Kambala Primer in ieder geval toe op Kambala (Iroko), Afzelia, Basralocus en des uit voorzorg ook op andere onbekende exotische houtsoorten.

De ondergrond dient schoon, droog, was en vetvrij te zijn. Roer de Kambala Primer grondig door. Vezelopwerking kan worden tegen gegaan door eerst het oppervlak te polijsten. Na het stofvrij maken van het oppervlak, gelijk de grondlak aanbrengen. Verdeel de Kambala Primer in banen of in vakken over de vloer, vermijd laagdiktes. Een volle laag geeft een beter benatting, vloeit optimaal uit en droogt minder snel aan, zodat er meer tijd is voor het uitrollen en het maken van nat-in-nat aansluitingen. Binnenvallend zonlicht zonodig temperen.

U hoeft niet te schuren tussen de Kambala Primer en de laklagen. Kambala Primer dient 1 keer te worden aangebracht en daarna 2 tot 3 keer worden afgelakt Rigostep STEP of Rigostep Skylt. Kambala Primer niet toepassen op bestaand werk.

Met 1 liter Kambala Primer kunt u ongeveer 8 m2 behandelen.

  • Handdroog: 1 -2 uren
  • Overlakbaar: na 24 uur (de grondlak moet goed doorharden om te kunnen isoleren)

Droogtijden gelden op basis van 20 graden en 65% relatieve luchtvochtigheid

Specificaties

RigoStep Kambala Primer

Artikelnummer
-
Levertijd
1-2 dagen
manufacturer
RigoStep
Type
Onderhoudsproducten

Anderen bestelden ook


Shop meer