RigoStep Fill Voegenkit


Foto van RigoStep Fill Voegenkit

€ 56,95


  • Al meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd binnen 24 uur reactie
  • Betrokken
  • Altijd persoonlijk contact

Omschrijving

RigoStep Fill Voegenkit

RigoStep Fill voegenkit is een watergedragen vulmiddel voor het stoppen van spijkergaatjes en voegjes in parket. Door RigoStep Fill te mengen met schuurstof ontstaat een soepele sneldrogende pasta die tijdens de droging slechts weinig krimpt en die zich na droging makkelijk laat vlakschuren.

Rigostep Fill eerst goed oproeren. Meng vervolgens in een schone emmer één deel fijn schuurstof van de laatste schuurgang met ongeveer 5 gelijke delen Fill tot een massa met de gewenste consistentie ontstaat. Daarna direct verwerken. Let op: net als bij voegenkit op solventbasis geldt dat toevoegen van te weinig schuurstof kleurafwijkingen en krimp tot gevolg kan hebben. En toevoegen van te veel houtstof de hechting kan verminderen.

De pasta met behulp van een spatel RVS in vlot tempo gelijkmatig over de vloer verdelen (niet schrapen). Bij vloeren met vellingen de spijkergaatjes stoppen met behulp van een plamuurmes (de pasta i.v.m. geringe krimp niet gelijk glad afstrijken).

Schuren

Zodra de voegenkit voldoende droog is, kan de laatste schuurgang met de schuurwals worden uitgevoerd. De voegenkit hoeft dan nog niet volledig te zijn uitgehard. Er mogen geen restanten van de voegenkit op het oppervlak achterblijven. Niet-volledig weggeschuurde voegenkit kan in de tijd tot kleurverschillen leiden.

Temperatuur

Watergedragen producten niet verwerken bij een (vloer-) temperatuur lager dan +10 °C, hoger dan +30 °C, of bij een RLV boven 80 %. Binnenvallend zonlicht zonodig temperen. Waterdamp moet afgevoerd. Zorg tijdens het drogen steeds voor voldoende ventilatie.

Specificaties

RigoStep Fill Voegenkit

Artikelnummer
04011
Levertijd
1-2 dagen
manufacturer
RigoStep
Type
Onderhoudsproducten

Anderen bestelden ook


Shop meer