Onderhoud


De houten vloer staat bekend om haar prachtige natuurlijke uitstraling. Het is dan ook belangrijk om deze prachtige natuurlijke uitstraling te behouden door de vloer op de juiste manier te onderhouden! Door de houten vloer met regelmaat te onderhouden maximaliseert u daarnaast de levensduur van de houten vloer. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk genieten van uw houten vloer! De houten vloer kan op diverse manieren onderhouden worden. De houten vloer kan worden gelakt, geolied, geschuurd of in de was gezet worden. Al deze processen zijn van positieve invloed op de gezondheid van het hout waarvan de vloer gemaakt is!

Houten vloer schuren

Door een houten vloer te schuren kun je alle oneffenheden en viezigheid uit de vloer laten verdwijnen. Dit is eens in de zoveel tijd nodig omdat een houten vloer dit vereist om mooi te blijven. Vooral op plekken waar de houten vloer intensief gebruikt wordt, kun je na verloop van tijd duidelijk gebruikssporen zien. Denk hierbij aan de stukken vloer bij de entree, de keuken, voor een bank en onder uw eethoek. Dit komt omdat u en uw huisdieren vuil en gruis mee naar binnen nemen. Dit binnengebrachte vuil kan krassen en oneffenheden op uw vloer veroorzaken. In de keuken kan er water of vet op de vloer belanden en door de natuurlijke structuur van de houten vloer kunnen deze vloeistoffen gemakkelijk in de vloer trekken. Het grootste nadeel dat komt kijken bij het schuren van een vloer is dat hierbij ontzettend veel stof vrij komt. Als een houten vloer niet met hiervoor geschikte machines geschuurd wordt is de kans groot dat u maanden later nog stofresten tegenkomt op plekken waar u dit niet zal verwachten. Nadat de houten vloer geschuurd is kun je houten vloer oliën en lakken om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen!

Houten vloer onderhouden uitbesteden aan Limmie’s Vloerenservice

Het onderhouden van een houten vloer is geen gemakkelijk proces. Om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren is het dan ook raadzaam om hier professionele hulp bij in te schakelen. Door het onderhoud van uw houten vloer uit te besteden aan Limmie’s Vloerenservice weet u zeker dat u de levensduur van de houten vloer zal maximaliseren. Door Limmie’s Vloerenservice eens in de zoveel tijd onderhoud aan de houten vloer te laten verrichten, heeft u hier zelf geen omkijken naar en kunt u altijd genieten van de prachtige houten vloer! Doordat Limmie’s Vloerenservice met professionele apparatuur werkt zal alle stof die vrijkomt bij het schuren en onderhouden van de houten vloer direct worden opgevangen. De professionele apparatuur en materialen van Limmie's Vloerenservice zorgt daarnaast voor een mooier en afgewerkt resultaat dan u zult bereiken met de reguliere onderhoudsproducten die in de super-of bouwmarkt te koop zijn! Als u vragen heeft over het uitbesteden van het onderhoud van uw houten vloer aan Limmie’s Vloerenservice, neem dan gerust contact met ons op! We staan u graag te woord.