Vloer leggen uitbesteden


Vloer laten leggen door Limmie's Vloerenservice

Overweegt u om uw vloer te laten door Limmie's Vloerenservice? Volgens velen een slimme keuze! Het leggen van een vloer wordt vaak onderschat. Het materiaal van de vloer speelt een belangrijke rol in de manier van leggen. Er wordt vaak geen rekening gehouden met eventuele uitzettingen van de vloer bij warmte. Ook de ondergrond heeft invloed op hoe een vloer gelegd moet worden. Wilt u jarenlang zonder complicaties van uw vloer genieten? Laat uw vloer dan leggen door een professioneel bedrijf. Limmie's Vloerenservice is gespecialiseerd in het leggen van vloeren en neemt deze secure en vakkundige taak graag voor u uit handen. Wat vloeren laten leggen betreft is Limmie's Vloerenservice hét beste adres van Noord-Nederland.

Vloer deskundig laten leggen

Met meer dan 13 jaar aan ervaring in de vloerenbranche weten wij dat het leggen van laminaat of een houten vloer ontzettend intensief werk is. Het is naast intensief werk ook erg secuur werk. Wanneer een vloer niet met precisie wordt gelegd is de kans op een krakende vloer of een vloer met ongelijkheid groter. Ook kan de vloer gaan verschuiven als er ruimte tussen is gelaten tijdens het leggen. U kunt het leggen van uw vloer ook uitbesteden. Profiteer van onze vakkundigheid en laat ons uw laminaat of houten vloer strak en vakkundig leggen in elk type ruimte. Door het leggen van uw vloer uit te besteden aan Limmie's Vloerenservice zorgt u voor een strakke en geheel kraakvrije vloer waar u jarenlang van kunt genieten.Wij nemen al uw werk rondom het leggen van een vloer uit handen

U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden die komen kijken bij het leggen van een vloer:

 • Inspecteren van uw vloer
 • Opmeten van uw vloer
 • Laminaat of houten vloer leggen
 • Plinten leggen
 • Nacontrole van werkzaamheden
 • Eindschoonmaak
 • Hoe gaan wij te werk tijdens het leggen van een vloer?

  Wanneer u contact met ons opneemt bespreken wij samen u uw wensen en behoeften. Aan de hand daarvan zullen wij bepalen welke vloer het beste aansluit bij de ondergrond en uw woonruimte. Ook adviseren wij u met het uitzoeken van een geschikte vloer en bepalen wij samen met u de legrichting. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren in alle type woningen. Het maakt dus niet uit of u in een boerderij, flat of nieuwbouwwoning woont. Na uw vloerkeuze bekijken wij samen welke plinten het beste passen bij uw vloer in combinatie met de desbetreffende ruimte.

  Persoonlijk advies

  Bij Limmie's Vloerenservice staat de klant altijd centraal. Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk onze diensten en producten hieronder:

  Heeft u vragen of opmerkingen aan de hand van onze diensten of producten? Schroom niet om contact met ons op te nemen via 06-53702858 of ons contactformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.


  Offerte aanvragen