Houten vloer schuren Winsum


Van alle vloeren die u in uw woning in Winsum kunt leggen, blijft de houten vloer vaak de mooiste vloer! De houten vloer is volledig gemaakt van hout en heeft hierdoor een natuurlijke uitstraling. Om de houten vloer in uw woning in Winsum mooi te houden, dient de vloer regelmatig onderhouden te worden. De vloer wordt dagelijks belopen en hierdoor zijn er al snel slijtage plekken en krassen zichtbaar. U kunt de houten vloer schuren om deze oneffenheden te doen verdwijnen. Omdat de houten vloer vaak het pronkstuk van de woonkamer is, dient deze er ook altijd goed uit te zien. Laat uw houten vloer dan ook schuren door een professioneel bedrijf dat hier verstand van heeft zoals Limmie’s Vloerenservice. Wilt u uw houten vloer in Winsum laten schuren? Neem dan contact op met Limmie’s Vloerenservice!

Houten vloer schuren

Een houten vloer wordt geschuurd middels een schuurmachine. De schuurmachine heeft in zekere zin dezelfde werking als schuurpapier maar door een machine te gebruiken wordt de kwaliteit van het hout niet aangetast. De houten vloer heeft een toplaag welke geschikt is om geschuurd te worden. Doordat de krassen en overige oneffenheden in de toplaag zitten, kunnen deze er gemakkelijk weer uitgeschuurd worden. Een houten vloer schuren zorgt er dus voor dat de krassen uit de toplaag verdwijnen en laten de vloer er weer als nieuw uitzien. Doordat de houten vloer geschuurd wordt met schuurmachines van verschillende korrelgroottes zal de vloer er na het schuren weer als nieuw uit zien!

Houten vloer na het schuren

Het schuren van de houten vloer zorgt ervoor dat oneffenheden niet meer zichtbaar zijn. Dit is echter niet het enige onderhoud dat de houten vloer nodig heeft om er mooi uit te blijven zien! De houten vloer is na het schuren in topconditie en dat wilt u dan ook zo lang mogelijk zo houden. Door de vloer direct na de schuurbehandeling in de olie, was of lak te zetten blijft de vloer langer beschermd tegen krassen et cetera. Ook kun je door een andere was, olie of lak te gebruiken de vloer een andere uitstraling geven. Door een specifieke kleur olie, was of lak te gebruiken zal de houten vloer van kleur veranderen en krijgt uw woonkamer een volledig nieuwe uitstraling.

Houten vloer laten schuren door Limmie’s Vloerenservice in Winsum

Als u uw houten vloer in wilt laten schuren door Limmie’s Vloerenservice in Winsum dan heeft u een goede keuze gemaakt! We komen eerst langs in uw woning in Winsum om de vloer te inventariseren en te kijken hoe de vloer het beste behandeld kan worden. Na de inventarisatie krijgt u van ons een prijsopgave en een verwachte tijdsduur van de werkzaamheden. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen voor het schuren van uw houten vloer in Winsum door Limmie’s Vloerenservice!