Houten vloer schuren Leek


Houten vloer schuren in Leek

Op een vloer wordt geleefd. Na verloop van tijd kunnen er dan ook krassen of andere beschadigingen op uw houten vloer ontstaan. Eén groot voordeel aan een houten vloer is dat deze goed te renoveren valt. Doordat een houten vloer een dikke toplaag heeft, is het mogelijk om een stuk van deze toplaag af te schuren. Hierdoor worden tevens de krassen en andere beschadigingen verwijdert en voelt uw vloer als nieuw aan. Wilt u uw houten vloer laten schuren in Leek? Lees dan verder!

Uw houten vloer als nieuw

Door het schuren van uw houten of parketvloer straalt deze weer alsof die nieuw is. De specialisten van Limmie’s Vloerenservice doen eerst een inventarisatieronde waarbij we kijken van wat voor hout of parket de vloer is gemaakt en hoe we deze het beste kunnen schuren. Tijdens de behandeling schuren wij de vloer meerdere malen met verschillende korrelgroottes. Hierdoor weet u zeker dat alle oneffenheden, beschadigingen en kleurverschillen verdwijnen.

Vloer schuren en afwerken

Na de schuurbehandeling van de vloer is deze in nieuwstaat, dit geeft u tevens de mogelijkheid om eens een nieuwe afwerking te proberen. Het is belangrijk dat u de vloer voorziet van een olie, wax of laklaag. Mocht u de vloer een nieuw karakter willen geven dan kunt u ook kiezen voor een afwerking met een bepaalde tint, bijvoorbeeld whitewash. Wij adviseren u graag welke van deze afwerkingen het beste is voor uw situatie en wensen.

Houten vloer laten schuren door Limmie’s Vloerenservice in Leek

Wanneer u uw houten vloer in Leek wil laten schuren zullen wij, na het inventariseren van de situatie, een offerte opstellen. Wanneer u deze heeft goedgekeurd nemen ons werkzaamheden zo’n 1 á 2 dagen in beslag. Wij zullen de voorbereidingen met u doornemen en u goed op de hoogte van de werkzaamheden, zodat u ten alle tijden weet wat we aan het doen zijn en hoe het ervoor staat. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact op via 06-53702858 of ons contactformulier.