Bona Traffic HD 2K Extra Mat 4,95 L


Foto van Bona Traffic HD 2K Extra Mat 4,95 L

€ 197,95


  • Al meer dan 14 jaar ervaring
  • Altijd binnen 24 uur reactie
  • Betrokken
  • Altijd persoonlijk contact

Omschrijving

Bona Traffic HD 2K Extra Mat 4,95 L

BONA TRAFFIC HD AFLAK Toepassing

Bona Traffic HD Aflak is een 2-componenten polyurethaan parketlak op waterbasis. Een professionele parketlak die gebruikt kan worden voor ruimtes die zeer intensief worden belopen. Een uiterst beschermende parketlak en geeft betere resultaten dan welke parketlak voorheen dan ook in termen van snelheid en duurzaamheid. De Bona Traffic HD Aflak laat geen geur achter waardoor deze parketlak in elke ruimte is te gebruiken. De ongeëvenaarde slijtvastheid en het feit dat de laklaag na 12 uur alweer mag worden belopen zorgt ervoor dat de Bona Traffic HD Aflak zich in het hoogste sigment van de parketlakken bevindt. Zeer geschikt voor ruimtes als luchthavens, kantoorpanden, beurshallen en lobby’s. Extreem verhoogde duurzaamheid. Voldoet aan de norm EN: 14904 2006 ( geschikt voor sportzalen) Volledig geurloos. Na 12 uur weer te belopen. EC1R Plus gecertificeerd = zeer emissiearm.

BONA TRAFFIC HD AFLAK Gebruiksaanwijzing

Het te behandelen oppervlak moet vrij zijn van stof, vuil, oude waslagen en moet volledig vetvrij zijn. Controleer of de vloer is geaclimatiseerd aan de omgeving. De vloer moet voorbehandeld zijn met een watergedragen Bona grondlak zoals de Bona Prime Classic, Bona Prime Intense of de Bona Prime Amberseal. De Bona Traffic HD Aflak kan het beste worden aangebracht met een roller. De optimale omstandigheden voor het aanbrengen betekent dat de temperatuur tussen de 18-25 graden moet zijn. De luchtvochtigheid dient tussen de 40-60% te zijn. Hoge temperaturen en een lage luchtvochtigheid verkorten de droogtijd; lage temperaturen en een hoge luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. Minimumtemperatuur voor gebruik is 13 graden. Type: 2-componenten watergedragen polyurethaan aflak. Vaste stofgehalte: ca 32%. Glans op 60 graden kijkhoek: zijdemat: circa 40%, mat: circa 20%, extra mat: 11%. Droogtijd : – schuren / opnieuw lakken: 2-3 uur. – volledig gebruik: 12 uur* – volledig uitgehard: 3 dagen. Houdbaarheid : 1 jaar na productiedatum in ongeopende originele verpakking. Opslag/transport : de temperatuur mag niet lager zijn dan +5°C en hoger dan +25°C.

De Bona Traffic HD Aflak is leverbaar in Mat en Extra mat. Alle varianten worden geleverd inclusief gratis Bona Traffic HD Harder.

Verbruik: 8 – 10 m2 / 1l.

Specificaties

Bona Traffic HD 2K Extra Mat 4,95 L

Artikelnummer
08036-2
Levertijd
1-2 dagen
manufacturer
RigoStep
Type
Onderhoudsproducten

Shop meer