Eiken Multivloer

Eiken Multivloer

Bij een Multivloer wordt de uitstraling van een massieve plankenvloer gecombineerd met de voordelen van ambachtelijk parket. Het is een combinatie van een stabiele onderlaag van watervaste berken multiplex waarop een massief eiken toplaag fabrieksmatig wordt verlijmd. De massieve eiken toplaag kan variëren van 3 tot 5mm.

Europees Eiken Multivloer 9+3mm (1)

Bij een Multivloer wordt de uitstraling van een massieve plankenvloer gecombineerd met de voordelen van ambachtelijk parket. Een Multivloer is een combinatie van een stabiele onderlaag van watervaste berken multiplex waarop een massief eiken toplaag fabrieksmatig wordt verlijmd. De massieve eiken toplaag heeft een dikte van 3mm.


Europees Eiken Multivloer 12+4mm (4)

Bij een Multivloer wordt de uitstraling van een massieve plankenvloer gecombineerd met de voordelen van ambachtelijk parket. Een Multivloer is een combinatie van een stabiele onderlaag van watervaste berken multiplex waarop een massief eiken toplaag fabrieksmatig wordt verlijmd. De massieve eiken toplaag heeft een dikte van 4mm.


Europees Eiken Multivloer 15+5mm (4)

Bij een Multivloer wordt de uitstraling van een massieve plankenvloer gecombineerd met de voordelen van ambachtelijk parket. Een Multivloer is een combinatie van een stabiele onderlaag van watervaste berken multiplex waarop een massief eiken toplaag fabrieksmatig wordt verlijmd. De massieve eiken toplaag heeft een dikte van 5mm.


Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018