Woca

Woca

Goedkoopste Woca van Nederland. GRATIS Verzending vanaf € 25,-. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop. Vandaag besteld = vandaag verzonden.

Hout is een natuurproduct dat met de jaren mooier wordt indien de juiste behandeling gekozen wordt. Woca olie is als geen ander in staat om hout echt te laten leven. Met producten die de kleur van het hout beïnvloeden, beschermende producten die het hout laten ademen óf afsluiten en reinigende producten die ook verzorgen. Om uw houten vloer mooi te houden moet af en toe onderhoud gepleegd worden. Woca werkt met een duidelijk onderhoudssysteem voor geoliede of gelakte vloeren.

GRATIS Verzending vanaf € 25,-*

We hebben alle Woca producten overzichtelijk ondergebracht in 5 categorieën. U kunt hier alle Woca producten terug vinden voor uw houten vloer. We beginnen met een aantal mooie Woca Aanbiedingen. Vervolgens ziet u alle producten voor Woca Voorbehandelingen, Woca Basisbehandelingen, Woca Onderhoudsproducten en Woca No1. Heeft u een product niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we het product zo snel mogelijk toe kunnen voegen in onze webshop.

Woca Aanbiedingen (7)

Woca Aanbiedingen

We hebben een aantal Woca pakketten voor u samengesteld met een mooie korting. Bespaar geld en maak gebruik van onze Woca Aanbiedingen.


Woca Onderhoudsproducten (31)

Woca Onderhoudsproducten

Olievloeren moeten regelmatig met zeep worden gereinigd en hebben het eerste jaar soms nog wat extra onderhoudsolie of -pasta nodig voordat het verzadigingspunt bereikt is. Hierna neemt het onderhoud juist af. Een olievloer kan plaatselijk gerepareerd of opgefrist worden.

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment Onderhoudsproducten van Woca welke toepasbaar zijn op uw vloer.


Woca Basisbehandelingen (23)

Woca Basisbehandelingen

De natuurlijke vloeroliën van WOCA Denmark versterken de structuur en kleur van het hout en zorgen voor een sterk en slijtvast oppervlak. De speciale samenstelling van de oliën zorgt er voor dat de vloer blijft "ademen". Een WOCA geoliede vloer is daarom veerkrachtig en duurzaam en behoudt zijn natuurlijke eigenschappen. WOCA vloerolie wordt geleverd in diverse kleuren en varianten en is geschikt voor alle houtsoorten.

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment Basisproducten van Woca welke toepasbaar zijn op uw vloer.


Woca Voorbehandelingen (12)

Woca Voorbehandelingen

Met de Logen en Stains van WOCA kunt u de originele kleur van uw hout blijvend veranderen. Zo kleurt u hout met Pre-Colour, kunt u het hout beschermen tegen vergeling met Naaldhoutloog of Houtloog wit en grijs, of u maakt uw eikenhout juist grijzer of donkerder met Active Stain, Driftwoodlye of Antiekloog. In combinatie met bijvoorbeeld Colour Oil creëert u tientallen nieuwe kleureffecten.

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment producten van Woca welke als voorbehandeling toepasbaar zijn op uw vloer.


Woca No1 (5)

U vindt hier alle Woca No1 producten overzichtelijk bij elkaar.

We hebben het Woca No1 genoemd, omdat het No1 is!

Als u gekozen hebt voor een geoliede houten vloer, dan biedt Woca No1 u een olie met een unieke kracht. De technologie erachter heet Hyper Cross Linking, resulterend in de allersterkste oliebinder en daarmee de sterkste olie.

Voor vloeren afgewerkt met lak biedt No1 u een buitengewone zachtheid, naast de onzichtbare uitstraling. Daar bovenop heeft No1 Lak voor Houten Vloeren een zelf-matterend effect: Wij hebben een nieuwe technologie ontwikkeld die voorkomt dat de matte afwerking gaat glanzen op plekken waar veel contact plaatsvindt, bijvoorbeeld onder stoelen.

No1 combineert gebruiksgemak met een geweldige uitstraling, waarbij duurzame resultaten voor de lange termijn gegarandeerd zijn.


Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018