Rubio Monocoat

Rubio Monocoat

Rubio Monocoat olie is bedoeld voor de basisbehandeling van uw houten vloer. De olie is verkrijgbaar in 43 verschillende kleuren, wat inhoud dat er voor iedereen een kleur is. Het unieke van Rubio Monocoat olie is dat deze beschermt en kleurt in 1 laag. De vloer is na een droogtijd van 24-36 uur alweer beloopbaar. Rubio Monocoat olie maakt uw vloer slijtvast, vuilafstotend, vochtwerend en gemakkelijk te reinigen.

U kunt alle kleuren van Rubio Monocoat op alfabet terug vinden in de volgende tabbladen. Elke kleur is leverbaar in 20ml, 100ml, 500ml, 1 liter, 2C 350ml en 2C 1,3 liter.

Gratis Verzending vanaf € 25,-*Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Rubio Monocoat Soap
Rubio Monocoat Soap Rubio Monocoat Soap wordt gebruikt om behandeld parket te reinigen. Oppervlaktes die met Rubio Monocoat Oil Plus behandeld zijn, kunnen wekelijks onderhouden worden met..
€ 14,50
Excl. BTW: € 11,98
Rubio Monocoat Soap Satin
Rubio Monocoat Soap Satin Rubio Monocoat Soap Satin wordt gebruikt om behandeld parket te reinigen. Zowel de bescherming als de glans worden verhoogd door het aanbrengen van een microscopisch d..
€ 18,75
Excl. BTW: € 15,50
Rubio Monocoat Soap Satin Stripper
Rubio Monocoat Soap Satin Stripper 1 liter Rubio Monocoat Soap Satin Stripper is een afbijtmiddel, niet-schuimend, verwijdert gemakkelijk wassen van alle aard. Voor machinaal of manueel gebruik..
€ 17,50
Excl. BTW: € 14,46
Rubio Monocoat High Traffic Protection Soap
Rubio Monocoat High Traffic Protection Soap 1 liter Rubio Monocoat High Traffic Protection biedt extra bescherming aan behandeld parket in ruimtes die intensief belopen worden. De eerste toepas..
€ 27,50
Excl. BTW: € 22,73
Rubio Monocoat Surface Care
Rubio Monocoat Surface Care 750ml Rubio Monocoat Surface Care is een kant-en-klaar reinigingsproduct voor het wekelijkse of maandelijkse onderhoud van met Rubio Monocoat Oil Plus behandeld..
€ 15,50
Excl. BTW: € 12,81
Rubio Monocoat Grease Remover
Rubio Monocoat Grease Remover 500ml Rubio Monocoat Grease Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van verse vetvlekken op een met Rubio Monocoat Oil Plus behandelde oppervlakt..
€ 27,50
Excl. BTW: € 22,73
Rubio Monocoat LimeSpot Remover
Rubio Monocoat LimeSpot Remover 500ml Rubio Monocoat LimeSpot Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende watervlekken op een met Rubio Monocoat Oil Plus behandel..
€ 27,50
Excl. BTW: € 22,73
Rubio Monocoat Cleaner
Rubio Monocoat Cleaner 1 liter De Rubio Monocoat Cleaner is bedoeld om het onbehandelde hout volledig schoon en stofvrij te maken zodat de Rubio Monocoat (kleur)olie goed pakt. De Rub..
€ 19,50
Excl. BTW: € 16,12
Rubio Monocoat Refresh Eco
Rubio Monocoat Refresh Eco Rubio Monocoat Refresher Eco is verkrijgbaar in een kant-en-klaar product (zonder drijfgassen). Dit product zorgt ervoor dat de bescherming van een met Rubio Mon..
€ 24,50
Excl. BTW: € 20,25
Rubio Monocoat Fumed
Rubio Monocoat Fumed (verouderd grijs) 1 liter Rubio Monocoat Fumed werd speciaal ontwikkeld om speciale effecten te creëren op eik. Dit product reageert op de hoeveelheid looizuur die zich in..
€ 22,50
Excl. BTW: € 18,60
Rubio Monocoat Smoke
Rubio Monocoat Smoke (verouderd bruin) 1 liter Rubio Monocoat Smoke is een speciaal ontwikkeld product om zonder ammoniak uw vloer te roken. Het geeft geen schadelijke dampen en geeft een geroo..
€ 22,50
Excl. BTW: € 18,60
Rubio Monocoat Invisible Maintenance Oil
Rubio Monocoat Invisible Maintenance Oil 500ml Rubio Monocoat Invisible Maintenance Oil is de eindlaag van het Rubio Monocoat Invisible Oil System dat een transparante afwerking mogelijk m..
€ 44,50
Excl. BTW: € 36,78
Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil
Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil 500ml vanaf € 39,50 Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil VOC Free is een universele onderhoudsolie die ingezet wordt ter opfrissing van zowel kleu..
€ 39,50
Excl. BTW: € 32,64
Rubio Monocoat Onderhoudspakket
Rubio Monocoat Onderhoudspakket Rubio Monocoat Onderhoudspakket is de startset voor vloeren die zijn behandeld met Monocoat Olie. Het bevat alle middelen die u nodig heeft voor het reinigen, re..
€ 53,50
Excl. BTW: € 44,21
Rubio Monocoat Precolor Easy
Rubio Monocoat Precolor Easy 1 liter Rubio Monocoat Precolor Easy is speciaal ontwikkeld om contrasten te creëren in combinatie met de producten van het Rubio Monocoat-gamma. Hierbij..
€ 15,00
Excl. BTW: € 12,40
Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018