RigoStep

RigoStep

RigoStep brengt de afwerking van houten vloeren op het hoogst mogelijke niveau van schoonheid, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Hoe goed een parketlak ook beschermt, als de afwerking er plasticachtig uitziet, schiet het product zijn doel voorbij. Daarvoor hoef je met RigoStep geen angst te hebben, want RigoStep is niet alleen wat betreft duurzaamheid, maar ook qua aspect een klasse apart. Een afwerking met RigoStep is glashelder transparant, oogt natuurlijk en benadrukt de schoonheid van het hout. Daarbij kun je kiezen tussen parketlakken in verschillende glansgraden.

Gratis Verzending vanaf € 25,-*

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
RigoStep Clean Neutrale Vloerreiniger
RigoStep Clean Neutrale Vloerreiniger 1 liter Neutrale vloerreiniger, speciaal voor met lak en/of polish behandelde vloeren. Verbruik: 50ml per 5 liter warm water ..
€ 12,25
Excl. BTW: € 10,12
RigoStep Strip Intensieve Reiniger
RigoStep Strip Intensieve Reiniger 1 liter Intensieve reiniger speciaal voor het verwijderen van verontreinigingen, vet en oude lagen RigoStep Floor Polish. Verbruik: 50ml per 5 liter warm ..
€ 12,25
Excl. BTW: € 10,12
RigoStep Floor Polish Matt
RigoStep Floor Polish Matt 1 liter Polymeerpolish. Basisbehandeling voor gelakte vloeren. Beschermt en herstelt de laklaag en vereenvoudigt het onderhoud. Behoudt het aspect van de vloer. U..
€ 12,25
Excl. BTW: € 10,12
RigoStep Floor Polish Gloss
RigoStep Floor Polish Gloss 1 liter Polymeerpolish. Basisbehandeling voor gelakte vloeren. Beschermt en herstelt de laklaag en vereenvoudigt het onderhoud. Behoudt het aspect van de vloer. ..
€ 12,25
Excl. BTW: € 10,12
RigoStep Floor Polish Satin
RigoStep Floor Polish Satin 1 liter Polymeerpolish. Basisbehandeling voor gelakte vloeren. Beschermt en herstelt de laklaag en vereenvoudigt het onderhoud. Behoudt het aspect van de vloer. ..
€ 12,25
Excl. BTW: € 10,12
RigoStep Skylt Conditioner Spray
RigoStep Skylt Conditioner Spray 500ml Geconcentreerde reiniger voor met Skylt behandelde oppervlakken. Sterk emulgerend, laag schuimend en fris geurend. Reinigt zonder residu achter te laten. ..
€ 12,25
Excl. BTW: € 10,12
RigoStep Skylt Conditioner Concentraat
RigoStep Skylt Conditioner Concentraat 1 liter Navulling voor Skylt conditioner spray. Is voldoende voor ongeveer 50 navullingen. Is een hooggeconcentreerde reiniger, wordt tevens geleverd met ..
€ 22,50
Excl. BTW: € 18,60
Component B RigoStep Skylt Lak
Component B Skylt Lak Dit is een extra B-Component voor de RigoStep Skylt Lak. Deze hoeft u niet mee te bestellen met de RigoStep Skylt Lak, maar is ter vervanging van bijvoorbeeld een kwijtger..
€ 9,75
Excl. BTW: € 8,06
RigoStep Skylt Lak vanaf € 31,95
RigoStep Skylt Lak vanaf € 31,95 RigoStep Skylt 2k PU-lak 'Natural look' is een uniek product dat een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie natuurlijke..
€ 31,95
Excl. BTW: € 26,41
RigoStep Skylt Titanium 2kPU vanaf € 54,95
RigoStep Skylt Titanium 2kPU vanaf € 54,95 De RigoStep Skylt Titanium is de laatste ontwikkeling van Skylt Invisible Finish Technologie met Titanium harde bestendigheid tegen glansstrepen, sl..
€ 54,95
Excl. BTW: € 45,41
RigoStep Royl Oil 2K Blank
RigoStep Royl Oil 2K Blank/Naturel RigoStep Royl Oil 2k is een olie die bestaat uit een unieke combinatie van herwinbare natuurlijke oliën en een B component. RigoStep Royl Oil 2k kan worden t..
€ 55,00
Excl. BTW: € 45,45
RigoStep Royl Bio Oil Blank
RigoStep Royl Bio Oil Blank/Naturel RigoStep Royl Bio Oil is een 100% natuurlijk product van Nederlandse bodem. Een natuurlijke olie die te gebruiken is voor houten vloeren, trappen, meubelen e..
€ 37,50
Excl. BTW: € 30,99
RigoStep Royl Onderhoudsolie Wit
RigoStep Royl Onderhoudsolie Wit 1 liter RigoStep Royl Onderhoudsolie Wit voor vloeren behandelt met RigoStep Royl Oil 2k en RigoStep Royl Bio Oil. Op basis van plantaardige oliën. Prettig ver..
€ 32,95
Excl. BTW: € 27,23
RigoStep Royl Onderhoudsolie Blank
RigoStep Royl Onderhoudsolie Blank 1 liter RigoStep Royl Onderhoudsolie Blank voor vloeren behandelt met RigoStep Royl Oil 2k en RigoStep Royl Bio Oil. Op basis van plantaardige oliën. Pr..
€ 28,95
Excl. BTW: € 23,93
RigoStep Royl Voedende Vloerzeep Naturel vanaf € 13,50
RigoStep Royl Voedende Vloerzeep Naturel 1 liter € 13,50 RigoStep Royl Voedende Vloerzeep Naturel is een ecologisch, biologisch afbreekbaar, mild geurend onderhoudsmiddel op basis van ho..
€ 13,95
Excl. BTW: € 11,53
Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018