Floorservice

Floorservice

Het onderhouds gemak van floorservice ontstaat door de vloer te impregneren en af te werken met een melkzuurbestendige hardwaxolie, versterkt met kiezelzuur. Het kiezelzuur (een oxidestof uit glas) vormt een glazuurlaag op de oliebestanddelen waardoor de met floorservice afgewerkte vloer slijtbestendiger wordt.

Gratis Verzending vanaf € 25,-*

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Floorservice Parketreiniger
Floorservice Parketreiniger Floorservice Parketreiniger is bedoeld voor de reiniging van geoliede, gelakt of met Hardwax behandelde vloeren. Om uw vloer te onderhouden kunt u de Floorservi..
€ 9,75
Excl. BTW: € 8,06
Floorservice Nature Care
Floorservice Nature Care De Floorservice Nature Care is een ultramat onderhoudsmiddel. Het beschermt de vloer en maakt de oppervlakte waterafstotend en vuilwerend. Toepassing Voor onder..
€ 16,95
Excl. BTW: € 14,01
Floorservice Parketpolish Satin
Floorservice Parketpolish Satin 1 liter € 12,00 Floorservice Parketpolish is een universele polish voor gelakte houten- en kurkvloeren. Het zal kleine krasjes vullen en slijtplakken verminder..
€ 12,00
Excl. BTW: € 9,92
Floorservice Parketpolish Mat
Floorservice Parketpolish Mat 1 liter € 13,50 FloorService Parketpolish is een universele polish voor gelakte houten- en kurkvloeren. Het zal kleine krasjes vullen en slijtplakken verminderen..
€ 13,50
Excl. BTW: € 11,16
Floorservice Parketpolish Remover
Floorservice Parketpolish Remover 1 liter Verwijdert oude lagen Floorservice Parketpolish en soortgelijke watergedragen soorten Polish. Verbruik 1 liter per 15 m2 ..
€ 11,50
Excl. BTW: € 9,50
Floorservice Onderhoudsolie Naturel
Floorservice Onderhoudsolie Naturel 1 liter € 18,50 Floorservice onderhoudsolie is een onderhoudsmiddel speciaal gemaakt voor vloeren die behandeld zijn met een hardwaxolie. Het wordt ook vee..
€ 18,50
Excl. BTW: € 15,29
Floorservice Onderhoudsolie Wit
Floorservice Onderhoudsolie Wit 1 liter € 19,50 Floorservice onderhoudsolie is een onderhoudsmiddel speciaal gemaakt voor vloeren die behandeld zijn met een hardwaxolie. Het wordt ook veel ge..
€ 19,50
Excl. BTW: € 16,12
Floorservice Onderhoudsolie Antiek Wit
Floorservice Onderhoudsolie Antiek Wit 1 liter € 19,50 Floorservice onderhoudsolie is een onderhoudsmiddel speciaal gemaakt voor vloeren die behandeld zijn met een hardwaxolie. Het wordt ook ..
€ 19,50
Excl. BTW: € 16,12
Floorservice Hardwax-Olie Classic Naturel
Floorservice Hardwax-Olie Classic Naturel Floorservice Hardwax-Olie is bedoeld voor de basisbehandeling van houten vloeren. Deze zijdematte hardwas-olie heeft een goede slijtweerstand is watera..
€ 29,50
Excl. BTW: € 24,38
Floorservice Hardwax-Olie Classic Color
Floorservice Hardwax-Olie Classic Color 1 liter € 31,50 Floorservice Hardwax-Olie is bedoeld voor de basisbehandeling van houten vloeren. Deze zijdematte hardwas-olie heeft een goede slijtwee..
€ 31,50
Excl. BTW: € 26,03
Floorservice Hardwax-Olie Pro Naturel
Floorservice Hardwax-Olie Pro Naturel De Floorservice Hardwaxolie Pro is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en geheel op basis van plantaardige oliën en wassen. Deze zijdematte har..
€ 35,50
Excl. BTW: € 29,34
Floorservice Hardwax-Olie Pro Color
Floorservice Hardwax-Olie Pro Color 1 liter De Floorservice Hardwaxolie Pro is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en geheel op basis van plantaardige oliën en wassen. Deze zijdemat..
€ 39,50
Excl. BTW: € 32,64
Floorservice Nature Protect 2K
Floorservice Nature Protect 2K De Floorservice Nature Protect is het nieuwe afwerkingsproduct van Floorservice. De Floorservice Nature Protect beschermt de natuurlijke kleur en structuur van he..
€ 39,95
Excl. BTW: € 33,02
Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018