Onderhoudsproducten

Hieronder treft u een compleet assortiment aan van producten voor uw houten vloer. Als het nu gaat om voorstrijk, parketlijm, olie, hardwax, lak, of onderhoudsproducten. Alles kunt u hieronder per merk terug vinden. Heeft u een product die u niet kunt vinden of mist in het assortiment, neem dan contact met ons op. We gaan dan kijken of we deze voor u kunnen bestellen om zodoende het assortiment nog verder uit te breiden.

*

*Deze Actie geldt alleen op Onderhoudsproducten vanaf € 25,-.

Woca (78)

Goedkoopste Woca van Nederland. GRATIS Verzending vanaf € 25,-. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop. Vandaag besteld = vandaag verzonden.

Hout is een natuurproduct dat met de jaren mooier wordt indien de juiste behandeling gekozen wordt. Woca olie is als geen ander in staat om hout echt te laten leven. Met producten die de kleur van het hout beïnvloeden, beschermende producten die het hout laten ademen óf afsluiten en reinigende producten die ook verzorgen. Om uw houten vloer mooi te houden moet af en toe onderhoud gepleegd worden. Woca werkt met een duidelijk onderhoudssysteem voor geoliede of gelakte vloeren.

GRATIS Verzending vanaf € 25,-*

We hebben alle Woca producten overzichtelijk ondergebracht in 5 categorieën. U kunt hier alle Woca producten terug vinden voor uw houten vloer. We beginnen met een aantal mooie Woca Aanbiedingen. Vervolgens ziet u alle producten voor Woca Voorbehandelingen, Woca Basisbehandelingen, Woca Onderhoudsproducten en Woca No1. Heeft u een product niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we het product zo snel mogelijk toe kunnen voegen in onze webshop.


Osmo (63)

Osmo Hardwax olie is een professionele oppervlaktebehandeling voor alle parket- en andere houten vloeren. Ook zeer geschikt voor meubeloppervlakten die een robuuste toplaag nodig hebben (tafels- aanrechtbladen, balies). De Osmo hardwax blinkt uit door een natuurlijke uitstraling, een bijzondere oppervlaktehardheid en slijtvastheid. Het maakt het hout waterafstotend en vuilbestendig.

Gratis Verzending vanaf € 25,-*


Rubio Monocoat (66)

Rubio Monocoat olie is bedoeld voor de basisbehandeling van uw houten vloer. De olie is verkrijgbaar in 43 verschillende kleuren, wat inhoud dat er voor iedereen een kleur is. Het unieke van Rubio Monocoat olie is dat deze beschermt en kleurt in 1 laag. De vloer is na een droogtijd van 24-36 uur alweer beloopbaar. Rubio Monocoat olie maakt uw vloer slijtvast, vuilafstotend, vochtwerend en gemakkelijk te reinigen.

U kunt alle kleuren van Rubio Monocoat op alfabet terug vinden in de volgende tabbladen. Elke kleur is leverbaar in 20ml, 100ml, 500ml, 1 liter, 2C 350ml en 2C 1,3 liter.

Gratis Verzending vanaf € 25,-*
Aquamarijn (43)

Aquamarijn werkt vanuit de overtuiging dat de levende natuur veel meer te bieden heeft dan welke chemische oplossing ook. Principieel worden in alle Aquamarijn producten natuurlijke, plantaardige (dus oogstbare) of verantwoorde minerale grondstoffen gebruikt. De vloer krijgt een perfect resultaat, de zekerheid van een schone, volledig natuurlijke vloerafwerking en de maximale bescherming die Aquamarijn biedt tegen vuil, vocht en vlekken.

Gratis Verzending vanaf € 25,-*


Blue Dolphin (57)

Blue Dolphin olie is een professionele oppervlaktebehandeling voor alle parket- en andere houten vloeren. Ook zeer geschikt voor meubeloppervlakten die een robuuste toplaag nodig hebben (tafels- aanrechtbladen, balies). Blue Dolphin blinkt uit door een natuurlijke uitstraling, een bijzondere oppervlaktehardheid en slijtvastheid. Het maakt het hout waterafstotend en vuilbestendig.

Gratis Verzending vanaf € 25,-*


Floorservice (13)

Het onderhouds gemak van floorservice ontstaat door de vloer te impregneren en af te werken met een melkzuurbestendige hardwaxolie, versterkt met kiezelzuur. Het kiezelzuur (een oxidestof uit glas) vormt een glazuurlaag op de oliebestanddelen waardoor de met floorservice afgewerkte vloer slijtbestendiger wordt.

Gratis Verzending vanaf € 25,-*


Lecol (28)

Lecol biedt u alles wat u nodig heeft voor de afwerking van parket en houten vloeren. Denk hierbij aan egaliseer- en voorstrijk middelen, lijmen en lakken. Om de uitstraling en een lange levensduur hiervan te garanderen heeft Lecol een zeer compleet assortiment reinigings-, onderhouds- en hulpmiddelen samengesteld.

Gratis Verzending vanaf € 25,-*


Pallmann (17)

Met Pallmann bieden wij een compleet assortiment voegenkit en parketlak ter verfraaiing van de houten vloeren. Het assortiment van de Pallmann parketlakken voldoet aan de VOS regeling die sinds 2010 van kracht is. Dit houdt in dat alle producten oplosmiddel vrij zijn en voor zowel voor de parketteur als de doe-het-zelver gemakkelijk te verwerken zijn.

Gratis Verzending vanaf € 25,-*


RigoStep (37)

RigoStep brengt de afwerking van houten vloeren op het hoogst mogelijke niveau van schoonheid, slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Hoe goed een parketlak ook beschermt, als de afwerking er plasticachtig uitziet, schiet het product zijn doel voorbij. Daarvoor hoef je met RigoStep geen angst te hebben, want RigoStep is niet alleen wat betreft duurzaamheid, maar ook qua aspect een klasse apart. Een afwerking met RigoStep is glashelder transparant, oogt natuurlijk en benadrukt de schoonheid van het hout. Daarbij kun je kiezen tussen parketlakken in verschillende glansgraden.

Gratis Verzending vanaf € 25,-*


Bona (39)

Bona is de marktleider in watergedragen lakken voor houten vloeren. Voor de afwerking van de houten vloer heeft Bona alles in huis: voegenkitten, (grond)lakken, olie, lakken voor sportvloeren en natuurlijk Bona Naturale (een combinatie van lak en olie in 1 product).

Gratis Verzending vanaf € 25,-*


Thomsit (14)

Thomsit biedt een uitgebreid assortiment vloerlijmen, parketlijmen, egaliseermiddelen, voorstrijk middelen en aanverwante producten voor een professionele vloerafwerking.

LET OP!!!! Thomsit kan alleen afgehaald worden, dit kan op meerdere locaties in Nederland. Vraag naar de mogelijkheden.


Verwerkingsproducten (36)

Verwerkingsproducten

Hieronder vindt u alle benodigdheden om uw vloer af te werken met olie, lak of onderhoudsproducten.

Gratis Verzending vanaf € 25,-*


Realisatie WideM
Limmie's Vloerenservice. © 2018